Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Odvážna oslava. Gretzkého dcéra potešila šampióna a takmer milión sledovateľov

Poznajú sa od roku 2009, pár však tvoria od roku 2013. Zasnúbili sa po siedmich mesiacoch vzťahu, no so svadbou sa neponáhľajú.

23.11.2020 16:36
debata (3)
Dustin Johnson so snúbenicou Paulinou, dcérou... Foto: SITA/AP, Chris Carlson
Dustin Johnson, Wayne Gretzky Dustin Johnson so snúbenicou Paulinou, dcérou Wayna Gretzkého, po triumfe na prestížnom turnaji Masters.

Ozdobou záberov rozradosteného víťaza prestížneho golfového turnaja Masters Dustina Johnsona pred niekoľkými dňami bola jeho partnerka Paulina, dcéra kanadskej hokejovej legendy Wayna Gretzkého.

Dvojica má spolu dvoch synov – päťročného Tatuma a trojročného Rivera.

Tridsaťjedenročná rodáčka z Los Angeles, ktorá je modelkou, herečkou i speváčkou, už viackrát potvrdila, že s odvážnymi snímkami nemá problém. Zverejňuje ich aj na svojom instagramovom profile, ktorý sleduje 927-tisíc ľudí.

Johnson venoval Pauline v septembri slová vďaky:

"Je veľkou súčasťou mňa i môjho úspechu, taktiež aj mojej rodiny. Podporuje ma a úžasne sa stará o deti. Rozumie všetkému, čo si vyžaduje profesionálna športová kariéra.

Ako dcéra najlepšieho hokejistu všetkých čias veľmi dobre vie, akú obetu musí športovec podstúpiť. Lepšiu partnerku by som si ani nemohol priať," uviedol líder golfového rebríčka pre The Sun.

Dvojica s rodinou si po veľkom úspechu na podujatí v Auguste dopriala dovolenku s oslavou cennej trofeje v Karibiku, konkrétne v obľúbenej destinácii boháčov – na ostrove Svätého Bartolomeja.

Vznikla tam aj fotografia, ktorú nájdete na začiatku galérie:

Paulina Gretzky, dcéra hokejovej legendy Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Paulina Gretzky.
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Paulina Gretzky #Dustin Johnson