Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Medové týždne? Bencicová prezradila, že za Maldivy mohlo aj Slovensko

Švajčiarska tenistka so slovenskými koreňmi Belinda Bencicová (23) sa pred niekoľkými dňami vrátila z exotickej dovolenky na Maldivách. Užila si ju s priateľom a trénerom Martinom Hromkovičom (38).

16.11.2020 10:31
debata (1)
Zaľúbený pár Bencicová-Hromkovič na dovolenke Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Belinda Benčičová.

S bývalým futbalistom sa začiatkom novembra vydali k Indickému oceánu, zamilovaný pár sa na instagrame pochválil priam rozprávkovými fotografiami z destinácie s bielymi piesočnatými plážami a azúrovou modrou vodou.

Bencicová pri rozlúčke smutne dodala, že sa „vracia do chladnej a hmlistej koronareality“.

Ako prezradila pre Blick, nešlo len o leňošenie. „Martin a jeho intervalové behy si ma našli aj v raji,“ napísala k jednej z fotografií.

Ako švajčiarsky píše denník, Hromkovič okrem šťastia v osobnom živote Bencicovej dbá aj o jej kondíciu, ktorú má ako nikdy predtým. Na Maldivách denne trénovala dve a pol hodiny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Belinda Bencic (@belindabencic)

Zdroj zaujímal aj o to, či nešlo o medové týždne Bencicovej a jej slovenského partnera.

„Zatiaľ nie. A ani o dovolenku, mali sme dosť práce. Najskôr sme plánovali ísť do Švajčiarska, ale Slovensko sa na covidovej mape stalo červeným a po príjazde by sme tak museli ísť do karantény,“ opísala Bencicová pozadie rozhodnutia.

Po testoch na koronavírus tak zvolili týždeň na súostroví južne od Indie.

„Poriadnu dovolenku som si už dlho neužila. Aj keď to tak možno nevyzeralo, v posledných mesiacoch som toho odohrala dosť a takisto aj veľa trénovala,“ uviedla Bencicová.

Pri pozastavenej sezóne si ju českí i slovenskí diváci mohli užiť v exhibičných sériách, po koronapauze dvanástka rebríčka WTA jediný zápas na profiokruhu prehrala – v 1. kole v Ríme podľahla Danke Koviničovej z Čiernej Hory nečakane hladko 3:6 a 1:6.

Očarujúca Belinda Bencicová Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Belinda Bencicová.

Následne z bezpečnostných dôvodov vynechala US Open, z účasti na Roland Garros ju vyradilo zranenie ruky.

Na úvodnom grandslamovom turnaji Australian Open plánuje štartovať, kvôli karanténe odcestuje do Melbourne už v polovici decembra.

„Relax a zmena prostredia, v ktorom som mohla popracovať na svojej kondícii pred novou sezónou mi padli vhod,“ doplnila Bencicová, ktorá je opäť na Slovensku.

V pondelok zverejnila fotografiu z tréningu pri bratislavskom Štrkoveckom jazere. Okrem partnera jej pri ňom asistoval bývalý hokejový reprezentant Peter Podhradský.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Belinda Bencic (@belindabencic)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Maldivy #Belinda Bencicová