Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Krásne gesto budúcej hviezdy. Rodine kúpila dom, mama šla do kolien

Deti vychovávala v chudobe. Po rokoch sa dočkala nebývalej odmeny.

09.11.2020 06:10
Alize Johnson Foto:
Basketbalista Indiany Pacers Alize Johnson s rodinou pred novým domom.
debata (3)

Matka basketbalistu Alize Johnsona, Chanell, pred pár dňami zažila jeden z najšťastnejších momentov v živote. Pripravil jej ho jej vlastný syn.

Americký basketbalista sa síce ešte len začína presadzovať v najslávnejšej lige sveta NBA, ale jeho príjem je aj tak veľmi slušný. Vždy sníval o vlastnom bývaní, ktoré by mu doprialo pohodlný život. Nikdy ho nemal, keďže má troch bratov a štyri sestry. Nezabudol, kto ho na dospelý život pripravil a obetoval sa pre neho.

Za prvé peniaze, čo zarobil, kúpil dom. Nie pre seba. Doprial ho svojej početnej rodine v rodnom mestečku Williamsport v Pensylvánii. V okamih, keď ho ukázal matke, ju absolútne premohli emócie. Zrútila sa na kolená a nemohla uveriť.

„Som neskutočne pyšná, naozaj hrdá a nemám slov. Nedokážem slovami vyjadriť veci, ktoré urobil a jeho srdečnosť a ľudskosť v priebehu celého života. To, že sa postaral o rodinu skôr ako o seba, je jednoducho úžasné,“ okomentovala synovo gesto dojatá Chanelle pre server TMZ.

„Prešiel som si so svojou rodinou dobré i zlé časy, ale nikdy sme to nevzdali a nikdy to nevzdáme! Rodina je dôvod, prečo som dosiahol to, čoho som dosiahol. Chcem vidieť na ich tvárach úsmev. Vždy som sníval o svojom bývaní, ale najprv sa postarám o nich, pretože bez nich by som tu dnes nebol,“ vysvetlil svoje pohnútky hráč Indiany.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Alize Johnsona