Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nadal hráva s hodinkami za vyše milióna dolárov. Predražená sra.ka, nešetrili ho

Vlani mu na Roland Garros zdobili zápästie hodinky za 769-tisíc dolárov, tento rok nastupuje s ešte drahším doplnkom. Hviezdny španielsky tenista Rafael Nadal na ceste za obhajobou trofeje v Paríži nosí typ Richard Mille 27-04 Tourbillon z limitovanej edície 50 kusov za 1 050 000 dolárov.

03.10.2020 08:18
Rafael Nadal Foto: ,
Hodinky Rafaela Nadala na Roland Garros 2020.
debata (8)

Švajčiarsky výrobca sponzoruje Nadala od roku 2010 a pripravuje mu špeciálne kúsky. Vo Wimbledone nosí, samozrejme, hodinky v bielom prevedení. V roku 2012 mu hotelový zamestnanec jedny v hodnote 300-tisíc eur ukradol, ale chytili ho a lup vrátil.

Nie každého však najnovšie Nadalove superluxusné hodinky, ktoré vážia 30 gramov, uchvátili.

„Ten, kto si ich kúpi, si zaslúži guľku. Predražená sra.ka. Ale Instagram je plný deprimovaných idiotov, ktorí sa s niečím takým musia pochváliť,“ odznelo medzi kritickými komentármi diskutujúcich na portáli Hodinkee.com

„Ak má na zápasoch hodinky za milión, čo potom nosí na večere alebo párty?“ pýta sa ďalší fanúšik na Twitteri.

Podľa najnovšieho rebríčka najlepšie zarábajúcich športovcov magazínu Forbes je Nadal na 27. mieste, za uplynulý rok si prišiel na 40 miliónov eur.

Luxusná jachta Rafaela Nadala Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Nová jachta Rafaela Nadala.

Obhajca je v Paríži zatiaľ suverénny. V 3. kole zdolal Taliana Stefana Travagliu 6:1, 6:4, 6:0 a v osemfinále sa stretne s Američanom Sebastianom Kordom, synom bývalého česko-slovenského reprezentanta Petra Kordu.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Rafael Nadal #Roland Garros