Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zdrvená priateľka talentu, ktorý spáchal samovraždu: Dostali sme tak málo času

Minulý týždeň zasiahla českú atletiku tragická správa. Talentovaný devätnásťročný bežeč Ondřej Hodboď z klubu SKP Nymburk spáchal samovraždu.

29.09.2020 07:02
Ondřej Hodboď Foto:
Ondřej Hodboď s priateľkou Simonou.
debata (3)

V juniorských kategóriách zaznamenal viacero úspechov, jeho inšpiráciou bol aj o päť rokov starší brat Lukáš. Ten sa prebojoval do finále majstrovstiev Európy a z univerziády má dve medaily.

Spoľahnúť sa mohol aj na priateľku Simonu, s ktorou tvoril pár takmer štyri roky. Stránka iSport.cz priniesla jej vyznanie, ktoré napísala na sociálnu sieť k spoločnej fotografii.

"24. 9. 2020. Deň, na ktorý s veľkou bolesťou v srdci nikdy nezabudnem. Zanechal si tu strašné prázdno a bolesť. Bol si najlepší chlapec, akého som si mohla priať, ale dostali sme hrozne málo času. Vždy si chcel pre mňa i pre svojich blízkych len to najlepšie.

Robil si to, čo si miloval… Atletika pre teba znamenala veľa. Každú výhru si si vážil rovnako. Stálo to mnoho úsilia, neskutočnej driny a aj pevnej vôle, tieto ostatné veci cudzí už nevideli a ty si sa vždy rozhodol, že chceš makať a vyhrávať, ako sa len flákať. Ďakujem ti za to, čo všetko si ma naučil, s tebou som bola lepšia.

Spoznala som vďaka tebe veľké mnoho úžasných ľudí, ktorí ťa mali nesmierne radi, vážili si ťa a ja viem že teraz tu budú pre mňa. Láska, neskutočne veľmi ťa milujem, celý život na teba budem myslieť a nikdy nezabudnem. Boli sme si takí blízki, nikto nechápal, čo sme spolu mali.

Viem, čo si ku mne cítil a som poctená, že som s tebou mohla stráviť 4 roky svojho života. Malo to byť na celý život. Bol si taký krásny človek, vnútri aj zvonku. S obrovským srdcom. Dúfam, že nás tam zhora budes strážiť. Neuveriteľne mi budeš chýbať, Oňulko. Nech sa zase stretneme. Navždy a len tvoja Siminka."

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Ondřej Hodboď