Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Koukalovci sa rozvádzajú. Verím, že to pochopíte, napísala Gabriela

Úspešná športová dvojica tvorila pár od leta 2014, svadbu mala o dva roky neskôr. V poslednom období sa však v českých médiách objavovali špekulácie o kríze vo vzťahu Gabriely Koukalovej (30) a jej manžela, bedmintonistu Petra (34). Ukázalo sa, že mali reálny základ.

11.09.2020 08:37
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Krásný den s Petrem. Navštívila jsem ho před olympiádou na soustředění ve Francii. #memories #husband #oneteam :)

Príspevok, ktorý zdieľa Gabriela Koukalova (@gabrielakoukalova),

„Občas sa stane, že sa spoločná cesta dvoch ľudí rozdelí a potom je načase pokračovať inou, vlastnou cestou. To je teraz aj náš prípad, môj a Petrov,“ napísala bývalá biatlonistka na sociálnych sieťach.

V príspevku potvrdila, že ako partneri sa rozišli už pred niekoľkými mesiacmi a žiadosť o rozvod je tak „len“ formálnym krokom.

Očarujúca v každom smere: Gabriela Koukalová Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Gabriela Koukalová.

"Ukázalo sa, že naše predstavy o partnerskom živote sú odlišné. Možno sme to pochopili neskoro práve preto, že sme na začiatku nášho vzťahu kvôli náročnému športovému programu nezdieľali rovnakú domácnosť a netrávili spolu toľko času.

Verím, že si zo spoločného času, predsa len šesť rokov nie je krátka doba, nesieme nielen dôležitú životnú skúsenosť, ale predovšetkým mnoho pozitívnych zážitkov a pekných chvíľ," pokračovala Koukalová, za slobodna Soukalová.

Gabriela Koukalová si užíva exotickú dovolenku Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Gabriela Koukalová na Maldivách.

Verí, že aj po oficiálnom rozhodnutí odísť z manželstva s Petrom dokáže pokračovať v priateľskom duch­u.

„Teraz by som sa rada sústredila predovšetkým na svoju rodinu a prácu, ktorá ma čaká. Verím, že to pochopíte a budete nám obom držať palce,“ zakončila dvojnásobná majsterka sveta, olympijská medailistka a celková víťazka Svetového pohára.

debata chyba
Viac na túto tému: #Gabriela Koukalová #Petr Koukal