Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Za slnkom bude dochádzať. Messiho drahá sa teší do Manchestru

Stojí pri ňom v dobrom i zlom. Antonela Roccuzzová podporuje svojho slávneho manžela Lionela Messiho a už sa teší do novej futbalovej destinácie.

28.08.2020 08:17
debata
Antonela Roccuzzová s Leom Messim. Foto: instagram.com/antonelaroccuzzo
19764531 1354392227948315 126932127731154944 n Antonela Roccuzzová s Leom Messim.

Messi si postavil hlavu a vytrvalo žiada odchod z Barcelony. Viaceré indície naznačujú, že by rád obnovil spoluprácu s koučom Pepom Guardiolom, ktorý aktuálne vedie Manchester City.

Messiho otca a agenta v jednej osobe Jorgeho Messiho videli počas týždňa v Manchestri a svojou troškou do mlyna špekulácií prispela aj Roccuzzová.

Na sociálnych sieťach sa začala priateliť s inou juhoamerickou kráskou Sofíou Calzettiovou. Atraktívna blondína je priateľkou Sergia Agüera, Messiho kolegu z argentínskej reprezentácie a útočnej hviezdy City.

Hoci Roccuzzová a Messi sa poznajú od detských čias, ich láska naplno rozkvitla až v Barcelone. Spolu vychovávajú troch synov – Thiaga, Matea a Cira.

Pohľadná Juhoameričanka patrila medzi ozdoby spoločenských večierkov v Barcelone. Či sa tak stane aj v upršanom Manchestri ukáže až čas, vy si zatiaľ pozrite jej prezentáciu zo sociálnych sietí:

Antonela Roccuzzová, manželka Lea Messiho Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Antonela Roccuzzová.
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #fc barcelona #manchester city #Lionel Messi