Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Za svojskú podporu protestov kritika, za spev chvála. Ukrajinka udivuje

Jej pokus spred necelého mesiaca podporiť protirasistické protesty sa skončil fiaskom.

02.08.2020 22:04
debata

Ukrajinská tenistka Dajana Jastremská zverejnila na sociálnej sieti Instagram svoju podobizeň so začiernenou polovicou tela a pridala nápis „rovnosť“.

Po veľkej kritike príspevok odstránila a ospravedlnila sa. Výčitky sa týkali najmä údajného zobrazenia tzv. čiernej tváre, no rodáčka z Odesy poprela, že by šírila karikatúru.

Dvadsaťročná hráčka v prerušenej sezóne pokračuje v mimokurtových aktivitách. Najnovšie zapózovala v koženom outfite na kapote luxusného automobilu. Odvážna snímka sa dostala na obal jej novej piesne. Áno, Jastremská je aj nádejnou speváčkou.

Ukážku singla zverejnila na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ссылка на трек в шапке профиля ☝☝☝ Сегодня премьера моего нового трека « Любимый трек» Когда я выпустила свою первую песню, « Тысячи Меня», честно говоря, я думала что больше записывать не стану, мне казалось это очень странным... но спустя время, после некоторых моментов, и эмоций, я загорелась, и решила что будет новый трек! Я не стремлюсь стать крутым артистом... мне просто нравится петь, нравится вся эта атмосфера) На теннисном корте , мне гораздо легче, чем быть на студии, стать возле микрофона, и спеть, это такой стресс для меня Так, хочу сказать спасибо друзьям за терпение, которые присутствовали когда мы делали обложку,я вас люблю Спасибо @ledina.photo за оперативность, и классную работу И отдельное спасибо @raja_music7 , за твою поддержку, и помощь реализовать этот трек!!! Ладно, вы слушайте, а я буду готовиться к турниру #ЛюбимыйТрек#премьера2020#премьера#DY#1.08.2020 Listen my track by link in my profile ☝☝☝ Today is the premiere of my new track, the "Favorite Track" To be honest, when I released my first song « Thousands of me» I thought that I would not record any more, it seemed very strange to me ... but after a while, after some time, and enjoyed emotions, I caught fire, and decided that there would be a new track! I do not strive to become a cool artist ... I just like to sing, I like this whole atmosphere ) It's much easier for me on the tennis court , than being in the studio, standing near the microphone, and singing, it's such a stress for me . Thank you for all my friends who attended when we did the cover, I love you for your patience ☺️ A big thanks to @ledina.photo for the photo And a special thanks goes to @raja_music7 for his support and help to realize this track #FavoriteTrack #premiere #premiere2020 #DY #1.08.2020

Príspevok, ktorý zdieľa Dayana Yastremska (@dayana_yastremskay),

Ambície tak vychádzajúca hviezda nemá len v tenise, ale aj hudobnom priemysle. Debutovú skladbu predstavila už začiatkom roka.

„Úprimne, keď som vydala svoju prvú pieseň, myslela som si, že už viac nebudem nahrávať. Zdalo sa mi to veľmi divné. Ale po chvíli, po nejakej čase a emóciách vo mne vzbĺkol oheň a rozhodla som sa, že prídem s novou skladbou,“ napísala.

Od priaznivcov sa dočkala prevažne pozitívnych ohlasov. „Dajana, super! Blahoželám a som na teba hrdá,“ napísala jej speváčka a modelka Alina Kirchallová. „Vau, výborná pieseň. Tvoja hudobná kariéra je každou pesničkou lepšia,“ dodali ďalší.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I miss this atmosphere #DY#wta#tennis#yonex

Príspevok, ktorý zdieľa Dayana Yastremska (@dayana_yastremskay),

Jastremská netají, že rada spieva a má rada atmosféru pri nahrávaní, no zároveň podotkla, že na tenisovom kurte sa cíti prirodzenejšie ako v štúdiu.

„Stáť pri mikrofóne a spievať je pre mňa veľmi stresujúce,“ tvrdí 25. hráčka rebríčka WTA, držiteľka troch titulov z okruhu WTA.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dajana Jastremská