Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hráči ohrozujú reštart. Do bubliny si volajú prostitútky

Hviezdy basketbalovej NBA sú od minulého týždňa v areáli Disney World na Floride, ktorý bude dejiskom reštartu obnovenej sezóny a skráteného play off turnaja.

15.07.2020 10:43
debata
Reštart NBA sa uskutoční v športovom komplexe... Foto: TASR/AP, John Raoux
USA Basketbal NBA sezóna plán pokračovanie Reštart NBA sa uskutoční v športovom komplexe ESPN Wide World of Sports v areáli Disney World na Floride.

Hráči sa nachádzajú v tzv. bubline – uzavretom komplexe, v ktorom platia prísne bezpečnostné a hygienické pravidlá. Dôvodom je pandémia koronavírusu, ktorú USA vôbec nemajú pod kontrolou.

Prvé problémy s disciplínou podkošových hviezd prišli už po niekoľkých dňoch.

Ako prvý ju porušil Richaun Holmes. Pivot Sacramenta Kings skončil v karanténe po tom, ako opustil vymedzené územie. Dôvod? Išiel si po jedlo, ktoré mu doniesla donášková služba.

„Ospravedlňujem sa za svoje konanie a teším sa na to, že sa opäť pripojím k spoluhráčom,“ povedal Holmes s tým, že v karanténe strávi desať dní.

Najlepšie zarábajúci športovci podľa Forbesu Fotogaléria - 51 fotiek Všetky fotky
50. Paul Pogba (Fran./futbal/28,5 mil. USD).

Hráči bývajú na hoteloch samostatne, každý má k dispozícii vlastnú izbu.

Pravdepodobne to spôsobilo, že na sociálnych sieťach sa začali šíriť fámy, že basketbaloví milionári si začali pozývať do bubliny prostitútky.

Špekulácie umocnila instagramová modelka Anna Mya, ktorá potvrdila, že nemenovaný hráč NBA jej ponúkol značný obnos peňazí za jej „návštevu“ v Disney Worlde.

„Dostala som pozvánku do bubliny. Ak to pôjde takto ďalej, sezóna sa skončí skôr, ako sa vôbec reštartuje,“ napísala modelka na twitteri.

Vedenie NBA webové fámy zatiaľ nekomentovalo. Reštart sezóny je na programe 1. augusta.

debata chyba
Viac na túto tému: #USA #NBA #prostitúcia #Reštart #sezóna #koronavírus