Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Boj s vranami, zametanie kurtu, túry s priateľom. Šarapovovej dôchodok je pestrý

Jej kariéra mala niekoľko vrcholov, ale aj viacero pádov. Slávne momenty ovenčené grandslamovými titulmi striedali boľavé časy sprevádzané zraneniami. A jedným meldoniovým škandálom, po ktorom nasledoval ročný dištanc.

08.07.2020 09:54
debata
Tak plynul čas s Mariou Šarapovovou Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Písal sa rok 2014, keď Maria Šarapovová zdolala...

„Odpusť mi, tenis, že sa s tebou lúčim. Práve ty si mi ukázal, z akého dreva som vytesaná,“ lúčila sa Maria Šarapovová koncom februára tohto roka s kariérou.

Štart jej života bez statusu profesionálnej športovkyne naštrbila pandémia koronavírusu. Aj počas karantény v Kalifornii sa však snažila prezentovať aktívny životný štýl.

Hrala tenis, udržiavala sa vo forme, bojovala s vranami v záhrade, relaxovala na lodi… To sú len niektoré zo zážitkov 33-ročnej sibírskej krásky, s ktorými sa podelila na Instagrame.

Dni Marie Šarapovovej na tenisovom dôchodku Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Maria Šarapovová si užíva tenisový dôchodok.

Bývalú svetovú jednotku uchvátili metódy vychytenej celebritnej koučky Tracy Andersonovej. Pri jednom z tréningov dvíhala nohy do výšky – aj so závažiami na členkoch.

„Nie som si istá, čo práve robím, to jeden z ďalších zábavných prvkov od Tracy,“ napísala k fotografii z cvičenia vo svojom dome.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Yep, that’s a , and a !! Weekend ‍♂️have been ! Thank you, @tracyandersonmethod for showing up and pushing me!

Príspevok, ktorý zdieľa Maria Sharapova (@mariasharapova),

Nezanevrela ani na tenis, no pred naháňaním loptičky si vyskúšala novú úlohu. Kurt si musela sama pozametať.

„Keď ste na dôchodku, nikto to už za vás nespraví,“ uviedla. Bola však zjavne spokojná s tým, že sa vrátila k športu, v ktorom sa hrdí trofejou z každého grandslamového turnaja.

Obľúbila si aj turistiku s priateľom, britským biznismenom Alexandrom Gilkesom. „Nikdy som sa nevybrala na toľko výletov či túr. Kalifornia je naozaj krásna,“ doplnila.

Maria Šarapovová je aktívna aj na Instagrame. Foto: Instagram.com/mariasharapova
Maria Šarapovová Maria Šarapovová je aktívna aj na Instagrame.

Jej pokusy o pestovanie paradajok sa jej snažili prekaziť vrany, svoju úrodu tak musela chrániť. „Mám sieť. Nezahrávajte sa so mnou,“ povedala pobavene.

Fanúšikov vyzvala k používaniu rúšok. „Urobte to. Keď už nie pre seba, tak pre ostatných. Aj keď vyzeráte ako Darth Vader,“ prirovnala víťazka 36 turnajov WTA vo dvojhre svoj výzor v maske k postave z Hviezdnych vojen.

Najkrajšie ruské športovkyne Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Marina Anissinová, krasokorčuliarka.
debata chyba
Viac na túto tému: #Maria Šarapovová