Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Keď bola v pôrodnici, vykradli jej chalupu. Cibulková prosí o pomoc

Historicky najlepšia slovenská tenistka Dominika Cibulková je od minulého víkendu mamou. V noci zo soboty na nedeľu priviedla vo Viedni na svet syna Jakuba, pri pôrode bol aj jej manžel.

18.06.2020 06:16
debata (24)

Príspevky plné šťastia na jej Facebooku vystriedal menej príjemný. V noci 15. júna im vykradli chalupu v Plaveckom Podhradí.

Podľa portálu cas.sk sa páchatelia dostali na pozemok cez plot, ktorý zdieľa so susedom. Odcudzili im záhradný nábytok, gril a bazénovú technológiu. Jedného zo zlodejov zachytil pri pokuse dostať sa do chalupy kamerový systém.

Cibulková video zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti, ktorý sleduje takmer 600-tisíc ľudí:

„Momentálne prežívam najkrajšie obdobie v živote a chcela by som sa s vami o tieto pocity podeliť, sú však ľudia, ktorí sa neštítia naozaj ničoho,“ napísala na úvod príspevku a pokračuje:

„Dnes by som vás chcela výnimočne poprosiť o pomoc. Prehrajte si priložený kamerový záznam a v prípade, že mi viete poskytnúť akékoľvek informácie (za finančnú odmenu) o identite tohto zlodeja, píšte do správy. Tento zlodej kradol u nás na chalupe na Záhorí 15. 6. v noci. Ďakujem vám.“

Najlepšie zarábajúci tenisti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Sloane Stephensová - 9,6 milióna dolárov...
24 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková