Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Do tretice všetko dobré? Najkrajšiu frajerku má hviezda NFL

Pravidelne vyhráva hlasovania fanúšikov o najpríťažlivejšiu partnerku medzi americkými športovcami. Napokon, ako Miss Universe 2012 to má aj na papieri.

16.06.2020 11:00
debata

Pre Oliviu Culpovú majú slabosť – okrem milióna fanúšikov – najmä borci z Národnej ligy amerického futbalu.

Kráska z Rhode Islandu to najskôr skúšala s hviezdnym quarterbackom Timom Tebowom, ale romanca vydržala len niekoľko mesiacov.

Klenot NFL Olivia Culpová Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Olivia Culpová.

Ďalším v poradí bol wide receiver Danny Amendola, ktorého si fanúšikovia NFL pamätajú ako dvojnásobného víťaza Super Bowlu s tímom New England Patriots.

Od Culpovej dostal kopačky po tom, ako ho fotoreportéri pristihli počas prechádzky v Miami s atraktívnou moderátorkou stanice Fox News Bianciou Petersovou.

„Olivia má iné životné priority. Chce byť známa na instagrame a zarobiť peniaze v Hollywoode. To nie je nič pre mňa,“ nechal sa počuť ohrdnutý Amendola.

Zápis do histórie

Teraz krásna Olivia tvorí pár s Christianom McCaffreym z klubu Carolina Panthers. Mladý running back nepočúva slová neprajníkov a vzťah s bývalou kráľovnou krásy mu prospieva.

Napokon, dokazujú to aj čísla.

V závere minulého roka sa stal len tretím hráčom v histórii NFL, ktorý v jednej sezóne vybojoval 1000 yardov po zemi i vzduchom.

„S Christianom sme najlepší priatelia. Vieme sa tešiť z dobrých vecí a prekonať tie zlé. Cítim v ňom oporu,“ vyznala sa nedávno Culpová.

Panthers už nemajú záujem o rozohrávača Cama Newtona a tak sa stal McCaffrey tvárou klubu. Svedčí o tom aj jeho štvorročná zmluva na 64 miliónov dolárov.

Pri jej podpise dostal aj bonus 21 miliónov a od apríla je najlepšie plateným running backom v súťaži.

Program prípravných zápasov pred novou sezónou NFL by mal odštartovať v polovici augusta. Ligu však naďalej trápia problémy s koronavírusom.

Medzi nakazenými je aj jedna z top hviezd súťaže Ezekiel Elliott z Dallasu Cowboys.

debata chyba
Viac na túto tému: #USA #americký futbal #Olivia Culpo #NFL