Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neymar urazil matkinho milenca. Podala si ho brazílska LGBTI

O tom, ako si Neymarova mama našla o 30 rokov mladšieho milenca, písal pred časom bulvár na celom svete. Útočník vraj s týmto vzťahom nemal problém. Pravda, až kým sa neprevalilo, že sexy Thiago sa okrem Neymarovej matky vyspal aj s jeho kuchárom.

12.06.2020 07:50
Neymar Foto: ,
Neymar.
debata (1)

Tak, ako to v juhoamerických rodinách chodí, po odhalení bolo doma peklo. Temperamentná mama Nadine hádzala, čo jej prišlo pod ruky. Aj sklo. A jej mladý milenec si to odskákal s 12 stehmi na ruke. „Bola to nehoda,“ tvrdili obaja.

Samozrejme, Neymar im neveril…

V nahrávke, ktorá unikla na verejnosť, svojmu mladšiemu nevlastnému „oteckovi“ poriadne naložil. „Niekto by ti mal narvať do zadku metlu,“ zaznelo na nej. Slávny futbalista maminho milenca naviac nazval slovom – viadinho – čo je v Brazílii urážlivý výraz pre homosexuálov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

O inexplicável não se explica, se vive... ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Nadine Gonçalves (@nadine.goncalves),

Neymar azda ani nechcel, ale poriadne tým nahneval miestne LGBTI organizácie. Tie ho teraz obviňujú z homofóbie. Dokonca padlo aj trestné oznámenie. Útočník PSG to bude musieť vysvetliť.

Brazílske médiá špekulujú, že Ramos sa vzťahom s matkou Neymara snažil len dostať do blízkosti hviezdneho futbalistu. V roku 2017 mu mal napísať správu: "Si fantastický, nedokážem popísať emóciu, aké je byť tvojím fanúšikom. Keď ťa vidím hrať, som veľmi motivovaný.

Verím, že jedného dňa si túto správu prečítame spoločne ako bratia a zahráme si. Viem, že jedného dňa ťa stretnem, pretože si idem za svojimi snami a nikdy sa nevzdám."

Keď sa Tiago Ramos nestal bratom Neymara, takmer bol jeho nevlastným otcom.

Partnerky športových hviezd Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Melissa Satta, manželka futbalistu...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar