Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Serena sa na prvý bozk poriadne načakala. Nasledoval hysterický plač

K povinnostiam profesionálneho tenistu patrí aj komunikácia s fanúšikmi. Obzvlášť teraz - počas karantény - keď hráči a hráčky môžu robiť čokoľvek, len nie udierať do tenisovej loptičky.

02.06.2020 14:56
Serena Williamsová Foto: ,
Serena Williamsová.
debata (1)

Aj Serena Williamsová má svoj fanklub, s ktorým komunikuje. Počas interaktívneho stretnutia s nimi tak otvorila aj nejednu intímnu tému. Pred svojimi priaznivcami sa rozhovorila o svojom prvom bozku.

Možno by ste čakali, že v progresívnom prostredí, v ktorom sa dlhodobo pohybuje, dochádza k týmto veciam omnoho skôr. Ale omyl. Rodáčka z Michiganu dostala prvú pusu až keď mala takmer osemnásť rokov. Zhruba v čase, keď vyhrala svoj prvý grandslamový turnaj. Stalo sa tak na US Open 1999.

Na prvotnú otázku nemohla ihneď odpovedať, lebo vo vedľajšej izbe vraj sedel jej manžel – Alexis Ohanian. Potom sa však rozhovorila. A zážitok to bol veru mimoriadny. V každom smere.

„Bolo to strašné. Je to niečo, na čo nikdy nezabudnem. Bola to jedna z najhorších skúseností v mojom živote,“ zamyslela sa 23-násobná grandslamová šampiónka.

Najlepšie zarábajúci tenisti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Sloane Stephensová - 9,6 milióna dolárov...

„Mala som takmer osemnásť rokov. Bol tam chlapec, maturant – dlhá story. Stalo sa to v Taliansku. Bolo to hrozné. Neznášala som to. Rozbolel ma z toho žalúdok. Radšej som utekala rýchlo domov,“ pokračovala.

Serena je emotívna žena. Spomínate si na finále US Open 2018, všakže? Američanka hystericky reagovala na verdikty empajrového rozhodcu a pripravili sa o triumf. Nuž a hysterická bola aj vtedy. Pri prvej puse. „Plakala som, veľmi som to prežívala. Vôbec som sa odvtedy nezmenila,“ dodala na záver.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Serena Williams