Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Hrajúca legenda predáva milované auto. Ak ho chcete, pripravte si balík

Tom Brady, 42-ročný legendárny hráč amerického futbalu, predáva svoje milované auto. Luxusný Cadillac Escalade ESV z roku 2017 upravený na mieru ponúka za 300-tisíc dolárov. Verí, že ďalší majiteľ sa oň bude dobre starať.

29.05.2020 06:41
debata (1)

Jeden z najlepších quarterbackov v histórii mal k SUV pripomínajúcemu limuzínu blízky vzťah.

"Rozlúčiť sa s ním nebude jednoduché. Od prvého dňa bolo mojím únikom pred vonkajším hlukom. Vybral som si všetko, od čalúnenia sedadiel až po farbu koberčekov.

Aj keď mám veľmi nabitý denný harmonogram, ESV mi dal extra minúty na vybavenie si telefonátov a strávenie času s rodinou. Moja produktivita vzrástla a stres sa znížil. Navždy zostane bude súčasťou mojej rodiny," zdôveril sa Brady pre Beckner Auto Design.

Detailom venoval osobitnú pozornosť. Podľa inzerátu má dve LCD obrazovky, skladacie stolčeky, pohodlné masážne sedačky či vlastný internet. Aj tretí rad sedačiek ponúka pasažierom viac miest na nohy ako v lietadle. Najazdených má 13 000 míľ (takmer 21-tisíc km).

Štvornásobný najužitočnejší hráč Super Bowlu po skončení minulej sezóny nepredĺžil zmluvu s New England Patriots a podpísal dvojročnú zmluvu s Tampou Bay Bucaneers.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cadillac Escalade #Tom Brady