Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Paralyzér na letisku. Manželku Özilovho záchrancu zadržala polícia

Na odvážny kúsok obrancu futbalového Arsenalu Seada Kolašinaca z júla minulého roka si určite spomínate.

23.05.2020 17:25
debata

Bosniansky obranca s prezývkou Tank zachránil hviezdneho spoluhráča Mesuta Özila, ktorému za bieleho dňa v Londýne chceli ukradnúť Mercedes a hodinky futbalistov.

Kolašinac pohotovo vyskočil z auta a pokúsil sa páchateľov zahnať holými rukami. Úspešne. Ozbrojeného lupiča Ashleyho neskôr odsúdil súd na desať rokov väzenia, jeho komplic Jordan Northover na trest čaká.

Incident, ktorý sa stal v uplynulých dňoch, čiastočne súvisí s dramatickými chvíľami. Kolašinacovu manželku Bellu zadržala polícia na londýnskom letisku Biggin Hill. Pri bezpečnostnej kontrole u nej našli paralyzér. Zadovážila si ho v Nemecku, keďže sa po napadnutí manžela lupičmi necítila v bezpečí.

Zbraň, fungujúcu na základe elektrického prúdu, si kúpila na sebaobranu. V Británii je však používanie takéhoto obranného prostriedku zakázané.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️ can’t wait @seadk6

Príspevok, ktorý zdieľa Susubelle Kolašinac (@bellakolasinac),

Podľa denníka Sun začala plakať. V Nemecku paralyzér môže mať vlastník pri sebe, keď naň má povolenie. Kolašinacová ho získala vo Frankfurte. Predmet mala zabalený v batožine a bez bateriek.

Nedorozumenie sa snažila vysvetliť. Podľa hovorcu hráča sa vraj prostredníctvom e-mailu spýtala, či môže takýto prostriedok preniesť cez hranice. Zamietavá odpoveď jej však prišla počas letu.

Podľa tamojších zákonov hrozila Kolašinacovej polročné väzenie, ale vyviazla s napomenutím. Klub jej manžela uviedol, že ide o súkromnú záležitosť a nebude ju preto komentovať. Hovorca 26-ročného nemeckého rodáka, no reprezentanta Bosny poprel, že by v batožine mala aj obušok.

debata chyba
Viac na túto tému: #Sead Kolašinac #Bella Kolašinacová #paralyzér