Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Hviezdny LeBron ako záletník? Mal si užívať so sexi modelkou

LeBron James zostáva stredobodom pozornosti aj počas prerušenej sezóny NBA. Tentoraz to však je z nešportových dôvodov.

06.05.2020 14:35
debata
LeBron James. Foto: SITA/AP, Charles Krupa
LeBron James LeBron James.

Hviezdny basketbalista je hrdý na svoju nepoškvrnenú kariéru. Počas 17 sezón v zámorskej profilige sa poctivo vyhýbal škandálom či kontroverziám. Niekomu akoby to vadilo a Jamesa sa snaží očierniť.

Zatiaľ posledný pokus predviedla Erza Halitiová. Bývalá Miss Idaho, ktorá je vydatá za hráča amerického futbalu Nicka Vannetta z Denveru Broncos, naznačila, že James je záletník.

„Som jediná, ktorá nie je fanúšičkou LeBrona? Nikdy som nemala rada chlapov, ktorí podvádzajú manželky s inými ženami, obzvlášť so Sofiou Jamorovou,“ napísala Halitiová na instagrame.

Jamorová je populárna instagramová modelka, ktorá je pravidelnou účastníčkou na zápasoch Jamesovho tímu Los Angeles Lakers.

Trojnásobný šampión NBA sa v roku 2013 oženil so svojou stredoškolskou láskou Savannah Brinsonovou a majú spolu tri deti.

Na Halitiovej slová ani nereagoval, keďže podobných „obvinení“ si už vypočul niekoľko. Vzhľadom na jeho nepoškvrnený profil veríme v jeho mužskú česť a vy si zatiaľ pozrite prezentáciu Jamorovej z instagramu.

Instagramová modelka Sofia Jamora Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Sofia Jamora.
debata chyba
Viac na túto tému: #lebron james #NBA #basketbal #Los Angeles Lakers