Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezdny LeBron ako záletník? Mal si užívať so sexi modelkou

LeBron James zostáva stredobodom pozornosti aj počas prerušenej sezóny NBA. Tentoraz to však je z nešportových dôvodov.

06.05.2020 14:35
debata
LeBron James. Foto: SITA/AP, Charles Krupa
LeBron James LeBron James.

Hviezdny basketbalista je hrdý na svoju nepoškvrnenú kariéru. Počas 17 sezón v zámorskej profilige sa poctivo vyhýbal škandálom či kontroverziám. Niekomu akoby to vadilo a Jamesa sa snaží očierniť.

Zatiaľ posledný pokus predviedla Erza Halitiová. Bývalá Miss Idaho, ktorá je vydatá za hráča amerického futbalu Nicka Vannetta z Denveru Broncos, naznačila, že James je záletník.

„Som jediná, ktorá nie je fanúšičkou LeBrona? Nikdy som nemala rada chlapov, ktorí podvádzajú manželky s inými ženami, obzvlášť so Sofiou Jamorovou,“ napísala Halitiová na instagrame.

Jamorová je populárna instagramová modelka, ktorá je pravidelnou účastníčkou na zápasoch Jamesovho tímu Los Angeles Lakers.

Trojnásobný šampión NBA sa v roku 2013 oženil so svojou stredoškolskou láskou Savannah Brinsonovou a majú spolu tri deti.

Na Halitiovej slová ani nereagoval, keďže podobných „obvinení“ si už vypočul niekoľko. Vzhľadom na jeho nepoškvrnený profil veríme v jeho mužskú česť a vy si zatiaľ pozrite prezentáciu Jamorovej z instagramu.

Instagramová modelka Sofia Jamora Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Sofia Jamora.
debata chyba
Viac na túto tému: #lebron james #NBA #basketbal #Los Angeles Lakers