Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dolámaný penis, milióny za tehotenstvo. Rodman sa vyzlieka donaha

S koľkými ženami som spal? Bolo ich asi 2-tisíc. Môžem zaručiť, že minimálne 500 z nich neboli prostitútky.

28.04.2020 08:31
Denis Rodman Foto:
Denis Rodman.
debata (2)

Aj toto je jedno z miniodhalení Dennisa Rodmana. Bývalý basketbalista, ktorý má povesť jedného z najkontrover­znejších športovcov všetkých čias, o ňom najnovšie hovorí v dokumente Netflixu – The Last Dance.

Niekdajší hráč Chicaga Bulls, Detroitu Pistons či Los Angeles Lakers otvára ďalšiu z kapitol svojho mimoriadne zaujímavého, no i poriadne divokého života.

Päťnásobný šampión NBA sa počas kariéry i po nej nikdy nenudil. Za sebou má mnoho sexuálnych škandálov, výstrelkov, pri ktorých si mnohí nechápavo ťukajú na čelo.

Napokon posúďte sami. Toto je len krátky výber z Rodmanových nevšedných príhod…

Dennis Rodman. Foto: SITA/AP, Shizuo Kambayashi
Dennis Rodman Dennis Rodman.

S pištoľou v ruke

Túto story vyrozprával žurnalista Craig Saiger.

„Raz v noci si vzal do ruky pištoľ. V hlave mal myšlienku, že v ten večer zahodí starého Rodmana a zrodí sa nový. Takto som ho našiel v jednom z detroitských striptízových barov. Sedel na druhom poschodí, pripravený strieľať. Povedal som mu, aký je hlúpy. Vtedy svoje rozhodnutie prehodnotil,“ popísal dramatické okamihy z onej noci Saiger.

Madonna a jej ovulácia

Keď ho vymenili z Detroitu do San Antonia, mal v NBA ohromné čísla. Zaradil sa k najlepším defenzívnym špecialistom, pod košom dominoval. V tomto období však mal aj vzťah s popovou kráľovnou – Madonnou.

„V jeden večer mi zatelefonovala s tým, že ak so mnou otehotnie, dá mi 20 miliónov dolárov. Bol som práve v Las Vegas, keď mi povedala, že má ovuláciu. Moja odpoveď bola jasná: prídem o päť hodín,“ spomína si Rodman.

Madonna. Foto: Reuters, EDUARDO MUNOZ
Madonna Madonna.

Zlomený penis. Trikrát

Rodman sa nikdy netajil tým, že miluje sex. Napokon, cez jeho posteľ sa prehnali kvantá dievčat. Nie každá noc sa však skončila šťastne.

„Raz som bol na lodi. Samozrejme – s dievčatami. Zaliezol som do kabíny, ona so mnou. Dostala nápad, že si zaskáčeme. A tak sme skákali ako šialení, krv bol všade,“ popisuje moment, keď si penis zlomil po prvý raz.

„Keď som hral za Rockets, priletelo za mnou dievča. Precestovalo tisícky kilometrov len preto, aby si so mnou dalo večeru. Skutočne, chcel som ísť len na večeru. V okamihu však vytiahla knihu tantrického sexu a opýtalo sa ma, či som pripravený. Nemohol som povedať nie. Penis mi v jednom momente praskol ako orech,“ vraví o ďalšej nepríjemnej skúsenosti.

A do tretice…

„Bola to divoká noc v hotelovej izbe. Po nej som vedel, že musím ísť do nemocnice. Keď som prišiel, vypýtal som si tabletku, nič viac som nechcel. Lenže doktor ma prehliadol, následne zavolal polovicu kliniky. Nikto nechápal, ako som si mohol penis takto dolámať…a to som chcel len tabletku,“ hovorí dnes už 58-ročná hviezda.

Nuž, Rodmanov život nudný veru nikdy nebol.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #basketbal #Dennis Rodman #Chicago Bulls