Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Mohol byť Neymarov mladší otčim. Dostal kopačky, mal milencov

Takúto brazílsku telenovelu napíše len sám život. Hviezdny útočník parížskeho Saint-Germain Neymar (28) mohol mať o päť rokov mladšieho otčima. Mladík Tiago Ramos, príležitostný model a amatér v počítačových hrách, mal vzťah s jeho mamou Nadine Goncalvesovou (52). Románik sa však skončila, keď sa prevalil zoznam bývalých milencov Ramosa.

24.04.2020 18:23
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

O inexplicável não se explica, se vive... ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Nadine Gonçalves (@nadine.goncalves),

Informujú o tom brazílske médiá, cituje ich aj Daily Mail. Neymar požehnal ich vzťahu len pred 10 dňami. Ako uvádza zdroj, Ramos mal okrem Neymarovej mamy vzťah aj s jeho osobným kuchárom Maurom. Randil aj s hercom a komikom Carlinhosom Maiom.

Neymarovej mame podľa brazílskych médií prekážala Ramosova minulosť s rovnakým pohlavím a vyhodila ho z domu. Mladík sa vrátil k svojej mame. Ramos sa okrem príležitostného modelingu snaží dostať do profesionálneho tímu v hraní Free Fire.

Nadine Goncalvesová pred románikom žila 25 rokov v manželstve s otcom Neymara. Rozišli sa v roku 2016.

Brazílske médiá špekulujú, že Ramos sa vzťahom s matkou Neymara snažil len dostať do blízkosti hviezdneho futbalistu. V roku 2017 mu mal napísať správu: "Si fantastický, nedokážem popísať emóciu, aké je byť tvojím fanúšikom. Keď ťa vidím hrať, som veľmi motivovaný.

Verím, že jedného dňa si túto správu prečítame spoločne ako bratia a zahráme si. Viem, že jedného dňa ťa stretnem, pretože si idem za svojimi snami a nikdy sa nevzdám."

Keď sa Tiago Ramos nestal bratom Neymara, takmer bol jeho nevlastným otcom. Teraz sa už však musí sústrediť na plnenie ďalších životných snov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar