Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mohol byť Neymarov mladší otčim. Dostal kopačky, mal milencov

Takúto brazílsku telenovelu napíše len sám život. Hviezdny útočník parížskeho Saint-Germain Neymar (28) mohol mať o päť rokov mladšieho otčima. Mladík Tiago Ramos, príležitostný model a amatér v počítačových hrách, mal vzťah s jeho mamou Nadine Goncalvesovou (52). Románik sa však skončila, keď sa prevalil zoznam bývalých milencov Ramosa.

24.04.2020 18:23
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

O inexplicável não se explica, se vive... ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Nadine Gonçalves (@nadine.goncalves),

Informujú o tom brazílske médiá, cituje ich aj Daily Mail. Neymar požehnal ich vzťahu len pred 10 dňami. Ako uvádza zdroj, Ramos mal okrem Neymarovej mamy vzťah aj s jeho osobným kuchárom Maurom. Randil aj s hercom a komikom Carlinhosom Maiom.

Neymarovej mame podľa brazílskych médií prekážala Ramosova minulosť s rovnakým pohlavím a vyhodila ho z domu. Mladík sa vrátil k svojej mame. Ramos sa okrem príležitostného modelingu snaží dostať do profesionálneho tímu v hraní Free Fire.

Nadine Goncalvesová pred románikom žila 25 rokov v manželstve s otcom Neymara. Rozišli sa v roku 2016.

Brazílske médiá špekulujú, že Ramos sa vzťahom s matkou Neymara snažil len dostať do blízkosti hviezdneho futbalistu. V roku 2017 mu mal napísať správu: "Si fantastický, nedokážem popísať emóciu, aké je byť tvojím fanúšikom. Keď ťa vidím hrať, som veľmi motivovaný.

Verím, že jedného dňa si túto správu prečítame spoločne ako bratia a zahráme si. Viem, že jedného dňa ťa stretnem, pretože si idem za svojimi snami a nikdy sa nevzdám."

Keď sa Tiago Ramos nestal bratom Neymara, takmer bol jeho nevlastným otcom. Teraz sa už však musí sústrediť na plnenie ďalších životných snov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar