Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Návod na dodržiavanie odstupu. Bolt pobavil aj v neľahkých časoch

Momentka zachytená fotografom z olympijského behu šprintéra Usaina Bolta, ktorá má byť reklamou na dodržiavanie sociálneho odstupu medzi ľuďmi v čase koronavírusu, zaplavila internet.

14.04.2020 18:52
Usain Bolt Foto: ,
Usain Bolt.
debata

Na fotke z OH 2008 v Pekingu je Jamajčan, ako prebieha cieľom s výrazným odstupom pred svojimi konkurentmi a ešte k tomu aj v novom svetovom rekorde v behu na 100 m.

Najrýchlejší šprintér sveta ju zverejnil na svojom twitterovom konte zároveň s prianím k veľkonočným sviatkom, pričom nechýbalo vysvetlenie, čo v tomto prípade znázorňuje: „Social Distancing“. Správu priniesol aj portál orf.at.

Napriek tomu, že Boltova kariéra aktívneho športovca je už minulosťou, svojím príspevkom z jedného zo svojich najvydarenejších a najpamätnejších vystúpení dosiahla niekdajšia atletická superstar v priebehu krátkeho času viac ako polmilióna ‚likov‘ a 95-tisíc ‚retweetov‘.

Tridsaťtriročný Jamajčan už aj v uplynulých dňoch viackrát vyzval svojich krajanov na dodržiavanie predpísanej vzdialenosti v rámci opatrení na zamedzenie šírenie pandémie koronavírusu. Zapojil sa aj do zbierky na pomoc.

debata chyba
Viac na túto tému: #Usain Bolt #koronavírus