Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldova garáž je plná prepychu. Miluje rovnakú značku ako Bašternák

K statusu najlepšieho futbalistu sveta patria aj drahé autá. Cristiano Ronaldo ich má vo svojej zbierke hneď niekoľko.

30.03.2020 12:32
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo.
debata (4)

Viete, akú mašinu si kúpil na úvod svojej bohatej kariéry? Mnohí budú možno závidieť – bol to Mercedes-Benz C220 CDI. Cristiano mal 19 rokov a pri pohľade na jeho dnešný vozový park by táto limuzína akiste vyzerala ako chudobný príbuzný. V roku 2006 si potom zadovážil aj BMW M6.

Hviezda Juventusu Turín zarába neskutočné peniaze. Kupuje si za ne tie najdrahšie autá a neváha sa nimi pochváliť na sociálnej sieti. Napokon, sledujte jeho Instagram a budete v obraze.

Takže, čo dnes v jeho zbierke nájdete?

Napríklad Bugatti Chiron. Portugalčan si ho kúpil za 4,7 milióna eur, taliansky výrobca uviedol na trh iba 500 takýchto kusov. Jeho maximálna rýchlosť je viac ako 400 km/h, na stovku to vytiahne za 2,5 sekundy.

Bugatti je značka, ktorú vlastnil aj neslávne slávny slovenský podnikateľ Ladislav Bašternák. Veyron, na ktorom mal údajne stočené kilometre, však už predal. Mimochodom, podobný má aj Ronaldo.

To však nie je podstatné.

Cristiano Ronaldo v zajatí luxusných áut Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo a jeho vozový park.

Slávny rodák z ostrova Madeira má vo svojej zbierke rovno štyri autá tejto luxusnej značky. Vlani si kúpil aj Bugatti La Voiture Noire za jedenásť miliónov. Zatiaľ ho vlastní iba virtuálne – zajazdiť si na ňom bude môcť až v roku 2021, kedy mu ho má značka doviezť.

Pred pár dňami k nim pridal aj Bugatti Centodieci (po taliansky 110) – viac TU.

Talianske autá nadovšetko. Ronaldo má okrem kvarteta Bugatti aj tri Ferrari – 599 GTO (cena: 385 000 USD, F430 (300 000) a 599 GTB Fiorano (310 000).

A keďže okrem rýchlosti má rád aj luxus, doprial si aj Rolls Royce Phantom či Aston Martin DB9.

A ďalej už len v skratke – aj tieto tátoše sú jeho: Maserati GranCabrio, Porsche Cayenne, Porsche Cayenne Turbo, Porsche 911 Carrera 2S Cabriolet, Mercedes-Benz C-Class Sports Coupe, Bentley Continental GTC, Audi RS6 a Audi Q7.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Ferrari #Bugatti