Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dá sa to? Francúzsky brankár sa postaral o vlastenec roka

"Vo futbalovom živote sú aj temné večery a toto bol jeden z nich," komentoval po prehre 0:2 na pôde Caen brankár francúzskeho druholigového Grenoble Brice Maubleu. Jeho potupný vlastný gól prispel k prehre hostí.

29.02.2020 11:18
debata (1)

Maubleu za stavu 0:1 chcel vyhodiť loptu na krajného obrancu. Loptu namiesto neho poslal do vlastnej siete. „Chcel som rýchlo rozohrať, no spoluhráč sa na mňa nepozeral, tak som zmenil rozhodnutie. Bohužiaľ, lopta mi vypadla z rúk,“ opísal trápny okamih Maubleu, cituje ho getfootballnew­sfrance.com.

Maubleu napriek rýchlej reakcii tesne nezachytil loptu predtým, než preťala bránkovú čiaru. Grenoble sa z dvojgólovej straty už nespamätalo, deviaty tím tabuľky prehral na ihrisku horšie postaveného mužstva.

„Toto sa niekedy deje, no nikdy si nepomyslíte, že sa to raz stane aj vám. Musím sa rýchlo vrátiť k tvrdej práci a posunúť sa ďalej. Video však určite bude chvíľu kolovať na sociálnych sieťach. To je riziko práce brankára. Síce som neskôr v zápase predviedol niekoľko zákrokov, no tie si nebude nik pamätať,“ dodal Maubleu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Grenoble #Caen #Brice Maubleu #Ligue 2