Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vémolov sex? Je to ako na diskotéke, do rytmu mu blikajú žiarovky

Český bojovník MMA Karlos Vémola nedrží intímnosti na uzde. Naopak, všetko vytrúbi von. Naposledy sa pochválil ďalším sexuálnym zážitkom so Slovenkou Lelou Ceterovou. Tá mu nedávno porodila dcérku.

24.02.2020 10:58
Karlos Vémola, Lela Ceterová Foto:
Karlos Vémola a Lela Ceterová.
debata

Tridsaťštyriročný Vémola má okrem MMA a sexuálnych radovánok ďalšiu povinnosť. V noci vstáva k dcérke Lili. Pri tejto príležitosti si zadovážil múdru žiarovku, ktorá reaguje na zvuky.

„V noci, keď vstávam k malej, tak si tlesknem a ona sa rozsvieti. Keď malá zaspí a je občas nejaký sex, potom to je neskutočná diskotéka! Po celej miestnosti to bliká,“ priznal iSport.cz rodák z Olomouca.

Vémola a jeho slovenská partnerka Lela Ceterová sa v decembri tesne pred Vianocami dočkali dcérky.

"Najkrásnejšie veci na svete sa stanú, keď ich najmenej čakáte. Lili už s nami jednoducho na Vianoce chcela byť doma, takže o 15.10 prišla na svet,“ napísal na Instagrame k fotografii z pôrodnice prvý Čech, ktorý sa prebojoval do prestížnej zámorskej UFC.

Aj modelka pridala snímku s dcérkou na sociálnu sieť a doplnila ju textom: „Dnešok sa pre mňa stal výnimočným, pretože Lilinka váži 3260 g a meria 50 cm. Môj anjelik sa narodil dnes o 15.10 h. Ty si už moja láska na celý život.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnes som mala ťažkú noc a nie moc príjemny deň, ale ķeď držím v náručí moje dievčatko tak vždy mi je krásne❤. Je to Láska môjho života❤.

Príspevok, ktorý zdieľa Lela Ceterová (@lela_ceterova_official),

debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Karlos Vémola #Lela Ceterová