Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chvíle, pre ktoré žije. Djokovič si zapinkal s deťmi na nočnej ulici

Vždy, keď sa Novak Djokovič vráti do rodného Belehradu, jeho krajania zažívajú sviatok.

20.02.2020 08:48
debata (3)

Pred minuloročným Wimbledonom ladil formu na kurtoch v centre srbskej metropoly a po netradičnom tréningu ho ihneď obkľúčili mladí fanúšikovia. Hviezdny tenista im ochotne rozdal autogramy.

Tentoraz však skupinku priaznivcov potešil ešte viac. Na viacerých internetových stránkach sa objavilo video, v ktorom si s trojicou šťastlivcov „zapinkal“ na ulici pri svetle z pouličných lámp.

„Bolo to spontánne. Išiel som okolo s raketami a všimol som si deti hrajúce tenis bez siete. Povedal som im, že im ju prinesiem, upevníme ju na stĺpiky lámp, aby si to užili viac. Bolo to skvelé, pre takéto chvíle človek žije. Teraz, keď som otcom, vyhľadávam situácie, v ktorých si môžem zahrať s deťmi. Je pre mňa potešením vidieť, ako hrajú, napríklad aj o stenu. Tak, ako sme všetci začali,“ cituje slová 32-ročnej svetovej jednotky Daily Mail.

Fanúšikovia na sociálnych sieťach jeho gesto ocenili. „Skromný šampión, ktorý miluje svojich krajanov. Žiadne ego, len pokora. Úžasný človek. Kiežby boli všetky športové hviezdy ako on,“ napísal jeden z nich.

Mužské finále Australian Open Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
S víťaznou trofejou. Novak Djokovič rozdáva...

Djokovič prišiel do Belehradu na charitatívnu akciu s manželkou Jelenou. Najbližšie ho čaká turnaj v Dubaji, po ňom prestížne podujatia v Indian Wells a v Miami.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Belehrad