Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Od futbalistov k lyžiarom. V Schladmingu sa pripomenula narušiteľka z Madridu

Jún 2019, Madrid. Prebieha 20. minúta ostro sledovaného finále Ligy majstrov medzi Liverpoolom a Tottenhamom. Napriek futbalovej nude sa tribúny zrazu rozvášnia. Za nadšené reakcie môže narušiteľka na hracej ploche.

29.01.2020 22:17
debata (1)
Narušiteľka finálového zápasu futbalovej Ligy... Foto: SITA/AP, Francisco Seco
Kinsey Wolanski Narušiteľka finálového zápasu futbalovej Ligy majstrov v Madride v rukách usporiadateľov. Neskôr vysvitlo, že išlo o Kinsey Wolanskú, modelku a príležitostnú erečku s ruskými koreňmi.

Identitu slečny, oblečenej v odvážnych plavkách, médiá čoskoro odhalia. Je ňou modelka a príležitostná herečka Kinsey Sue Wolanská.

Zakrátko tiež vysvitlo, že rodáčku z Kalifornie na tento kúsok nahovoril jej ruský priateľ Vitalij Zdovoreckij, najmä vďaka svojmu kanálu na Youtube populárna internetová postava. Aj jeho partnerke sa po niekoľkosekundovej finálovej vsuvke rapídne zvýšil počet sledovateľov na sociálnych sieťach.

A pokuta? Za vbehnutie na ihrisko 5-tisíc eur, ilegálnu reklamu priateľovej stránky na plavkách 10-tisíc. Oproti zárobkom, ktoré dvojici priniesol netradičný marketing, ide o zanedbateľné čís­la…

Január 2020, Schladming. Do cieľa slalomu Svetového pohára lyžiarov prichádza mladík Alex Vinatzer. Tesne pred Talianom však „finišuje“ dievčina v plavkách a niekomu možno pripomenie moment z Madridu. Nastáva zmätok, keďže jej prebehnutie pomýli techniku a slalomárovi nesprávne pripíše najrýchlejší čas.

Médiá opäť veľmi rýchlo vypátrajú, že ide o „starú známu“ Wolanskú. Blondínka si však teraz nápisom uctí pamiatku legendárneho basketbalistu Kobeho Bryanta, ktorý prišiel o život pri havárii vrtuľníka.

Vinatzer zobral Wolanskej vpád s humorom a po pretekoch sa spolu odfotili. „Vyzerá to tak, že mám novú priateľku. Šieste miesto a zrejme jeden z najlepších fotofinišov vôbec,“ napísal na Instagrame.

Bude trest pre Wolanskú prísnejší ako začiatkom leta?

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Schladming #Kinsey Wolanská