Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tak čo, dáme si debla? Do Jágra si kvôli Hantuchovej rýpol hviezdny kolega

O tom, že slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa v minulý týždeň v noci stretla s Jaromírom Jágrom, vedia už na oboch brehoch Moravy.

12.12.2019 13:50
Daniela Hantuchová Foto: ,
Daniela Hantuchová.
debata

A klebeta, ktorú deň čo deň rozpitváva český bulvár, sa dostala do uši aj hokejistu Tomáša Plekanca, ktorý momentálne strieľa góly za Kometu Brno.

Viete, čo má Jágr spoločné s Plekancom? Ak sú šumy o vzťahu Hantuchovej s rodákom z Kladna pravdivé, tak potom obe hokejové hviezdy majú po svojom boku slávne tenistky. Plekanec po tom, ako sa rozišiel s populárnou speváčkou Luckou Vondráčkovou, čaká ratolesť s Luciou Šafářovou.

Jágrovi tento týždeň odkázal: „Neviem, či sú tieto špekulácie pravdivé, ale ak áno, tak sme pripravení na deblíka,“ napísal Plekanec na Instagrame s tým, že by s jeho Luckou (bývalou 5. tenistkou svetového rebríčka) radi vyzvali novú športovú dvojicu na vzájomný duel vo štvorhre.

Jágr zatiaľ neodpovedal. Tak ako Hantuchová, ani on sa nechce k stretnutiu vyjadrovať. „Poznáme sa už dlhšie, Daniela bola v Prahe, tak sme sa videli, nemám k tomu čo povedať,“ uviedol v rozhovore pre reláciu TOP STAR na TV Prima.

Mimochodom, obe tenistky na seba narazili dvakrát v kariére. V oboch prípadoch sa radovala Češka. Nad Hantuchovou vyhrala na turnaji v Stuttgarte i zápas v Pohári federácie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniela Hantuchová #Jaromír Jágr #Tomáš Plekanec