Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sagan vyzýva verejnosť: Slovenská polícia potrebuje pomoc!

Peter Sagan už dávno nie je len elitný cyklista. Patrí medzi najpopulárnejšie osobnosti na Slovensku a svoje meno sa často snaží využívať pre dobrú vec.

30.11.2019 10:00
debata (19)

V piatok využil sociálne siete a požiadal fanúšikov o pomoc.

„Pomôžme teraz my slovenskej polícii! S českými kolegami súperí o počet followerov. Víťaz získa podporu pre charitu, naši hrajú pre detských onkologických pacientov. Čechov je raz tak ako nás, preto naši potrebujú každého nového fanúšika! Sledujte ich na @policiaslovakia už teraz! Deadline je už v sobotu o polnoci,“ napísal Sagan na instagrame.

Ak teda chcete pomôcť detským onkologickým pacientom, kliknite na instagrame na @policiaslovakia a staňte sa podporovateľom Polície SR. Niekoľko klikov vám nezaberie veľa času a pamätajte – je to pre dobrú vec.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pomôžme teraz my slovenskej polícii! S českými kolegami súperia o počet followerov. Víťaz získa podporu pre charitu, naši hrajú pre detských onkologických pacientov. Čechov je raz tak ako nás, preto naši potrebujú každého nového fanúšika! Sledujte ich na @policiaslovakia už teraz! Deadline je už v sobotu o polnoci. Hello everybody, the Slovak police need your help! They are competing with their Czech colleagues in the number of followers for a very worthy cause! If they win, they will receive support to help sick children. It's a tight competition, so every single follower counts. The deadline is on Saturday midnight, so please follow them right now on @policiaslovakia!

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Sagan (@petosagan),

19 debata chyba
Viac na túto tému: #cyklistika #Peter Sagan #polícia SR