Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nová tipérska príloha. Vyhrajte so skvelými kurzami

Hrajte s Tiposom a vyhrajte so skvelými kurzami. Súčasťou piatkového vydania denníka Pravda bude tipérska príloha pre športových fanúšikov.

07.11.2019 17:28
dnes promo Tipos Foto:
debata

Ako bude hrať Liverpool s Manchestrom City v zápase, ktorého výsledok môže zohrať dôležitú úlohu v boji o titul v Premier League?

Kto ovládne zápas storočia o federálneho kráľa MMA? Na slovenskú hviezdu Attilu Végha je v súboji proti českému favoritovi Karlosovi Vémolovi v Tipose lákavý kurz 3,65.

Nová príloha ponúka športové kurzové stávky a kompletný servis pre tipujúcich.

Víkendový tip Pravdy

FC Liverpool – Manchester City

kurzy: 2,65 – 3,50 – 2,75
(nedeľa, 17.30, naživo aj v našom online prenose)

Matematika pred víkendovým šlágrom 12. kola anglickej Premier League je jasná. Ak Liverpool zdolá Manchester City, jeho náskok v tabuľke narastie na deväť bodov a výrazne sa priblíži k zisku majstrovskej trofeje. V prípade že uspeje úradujúci šampión, manko na rivala skresá na rozdiel troch bodov a tým pádom sa vráti späť do boja o titul.

Vo výhode – nielen tej, ktorú mu určuje domáce prostredie – bude Liverpool. Zverenci Jürgena Kloppa dokázali bodovať v ostatných troch dueloch domácej súťaže aj napriek tomu, že zakaždým inkasovali ako prví. Dokonalý obrat predviedli aj minulý týždeň na ihrisku Aston Villy, keď ešte v 87. minúte prehrávali 0:1.

Celkovo v úvodných jedenástich dueloch novej sezóny stratili len dva body za remízu na pôde Manchestru United. Navyše, Liverpool na štadióne Anfield neprehral už 45 zápasov v rade, naposledy vyšiel doma naprázdno v apríli 2017.

Zrejme bez Edersona

Klopp nechal v utorkom súboji Ligy majstrov proti Genku oddychovať viaceré hviezdy. Je však takmer isté, že opory ako Andrew Robertson, Roberto Firmino či Sadio Mané nebudú v nedeľu chýbať v základnej zostave LFC.

Aj Manchester City musel minulý týždeň v Premier League otáčať nepriaznivé skóre. Proti Southamptonu sa mu to podarilo v druhom polčase po presných zásahoch Sergio Agüera a Kyla Walkera.

Druhý menovaný cez týždeň ukázal, že vie góly nielen dávať, ale im aj zabraňovať. V stredajšom dueli Ligy majstrov proti Atalante Bergamo musel zaskakovať za vylúčeného brankára Claudia Brava. Ten prišiel na ihrisko do druhého polčasu za zraneného kolegu Edersona. Obranca Walker si udržal čisté konto a prezentoval sa aj jedným efektným brankárskym zákrokom.

Práve zranenie gólmanskej jednotky Edersona môže City narobiť problémy. Kouč Pep Guardiola sa zrejme nebude môcť spoľahnúť ani na kvality stredopoliara Davida Silvu, ktorý nedohral zápas proti Southamptonu.

Hostia budú pod tlakom a vedomí si, že pokiaľ neznížia bodovú stratu na rivala priamo vo vzájomných zápasoch, ich cesta za tretím majstrovským titulom za sebou bude poriadne zarúbaná.

Oba tímy disponujú obrovským ofenzívnym potenciálom a je predpoklad, že padne hneď niekoľko gólov. Na jednej strane bude stáť útočný trojzáprah Liverpoolu Salah, Firmino, Mané. Na tej druhej štvorčlenný obranný val City, ktorý v ostatných troch stretnutiach PL inkasoval jediný gól.

Kto sa bude tešiť z dôležitých bodov? Dozvieme sa v nedeľu pred ôsmou hodinou večer.

debata chyba