Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

McGregor si podmanil Čiernu nad Tisou. Objavila sa na jeho Instagrame

Conor The Notorious McGregor. Keď populárny uvádzač organizácie UFC Bruce Buffer vyhlási meno írskeho bojovníka, začne sa v oktagone šialenstvo.

29.10.2019 12:03
Conor McGregor Foto: ,
Conor McGregor je bývalý šampión dvoch váhových kategórií v UFC.
debata (4)

Rodák z Dublinu je najznámejšia tvár MMA. Masy fanúšikov má po celom svete. Aj na Slovensku. Jeden z nich v Čiernej nad Tisou pomenoval po prezývke McGregora bar. Reklamné video podniku zazdieľal v príbehu na Instagrame aj samotný bojovník.

V podniku Notorious sa vo veľkom nalieva whisky Proper Twelve, za ktorou stojí McGregor. Na stenách sa nachádzajú maľby a fotografie zo zápasov kontroverzného športovca. Na vstupe nesmie chýbať írska vlajka, dokonca samotný majiteľ Mikuláš Gerenyi vizuálom pripomína bývalého šampióna dvoch váhových kategórií v UFC.

McGregora na Instagrame sleduje viac ako 32 miliónov ľudí. Keď zazdieľal video so slovenskou vlajočkou, spustila vlnu videní. K dnešnému dňu si príspevok na sociálnej sieti pozrelo vyše 57 tisíc používateľov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

First place in the world named after the king of UFC

Príspevok, ktorý zdieľa Mikuláš Gerenyi (@miki_the_notorious),

Conor McGregor nestál v klietku už viac ako rok. Vrátiť sa má 18. januára budúceho roka. Meno súpera zatiaľ nepotvrdil, špekuluje sa o jednom z dvojici Justin Gaethje a Donald Cerrone. Ír koncom budúceho roka plánuje odvetu s Rusom Chabibom Nurmagomedovom o titul.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Čierna nad Tisou #Conor McGregor