Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezdy deťom. AS Trenčín venoval už takmer štvrť milióna

Charitatívna akcia Hviezdy deťom futbalového klubu AS Trenčín vkročila už do svojej druhej dekády. Na 11. ročníku vyzbierali 30 618 eur. Fortunaligista tak vďaka podpore partnerov a mnohých osobností športového a spoločenského života venoval na charitatívne účely dokopy už takmer 220 000 eur.

19.10.2019 11:31
debata
Hviezdy deťom. Foto: astrencin.sk
Hviezdy deťom Hviezdy deťom.

„Pred dvanástimi rokmi sme začali budovať novú športovú identitu futbalu pod Čákovým hradom. Už vtedy sme si povedali, že chceme byť klubom spájajúcim ľudí aj mimo futbalového prostredia. Veríme, že aj vďaka akcii Hviezdy deťom sa nám to darí.

Sme radi, že môžeme podať pomocnú ruku a pomôcť rásť iným. AS tu je nielen pre víkendový výsledok na ihrisku, ale náš význam je oveľa širší,“ povedal marketingový manažér klubu Igor Schlesinger.

Trenčania rozdelili výťažok medzi 24 skupín a jednotlivcov. Pomoc je určená prevažne hendikepovaným, deťom bojujúcim s rôznymi ochoreniami alebo deťom, ktoré prišli o rodičov. Klub pomohol aj ľuďom zvádzajúcim osobný boj s drogami a alkoholom.

Počas jedenástich rokov navštívilo Hviezdy deťom množstvo úspešných osobností z prostredia futbalu, hokeja a ďalších olympijských športov.

„Túto akciu mám veľmi rád. O to viac, že sa koná v našom meste. Futbalový klub AS Trenčín urobil skvelú prácu. Veľmi im fandím a prajem, aby v tom pokračovali. Som rád, že môžeme pomáhať,“ nechal sa za všetkých športovcov počuť Marián Hossa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #AS Trenčín