Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

McGregor udrel v bare staršieho muža, lebo odmietol jeho whisky. Írov rival zúri

Conor McGregor opäť potvrdil povesť búrliváka. Írsky bojovník MMA, ktorý síce oznámil ukončenie kariéry, ale čoraz viac sa hovorí o jeho návrate do oktagonu, na uniknutom videu z apríla udrel staršieho muža v dublinskom bare s názvom The Marble Arch Pub.

16.08.2019 13:49
debata

Ako ukazujú zábery zo stránky TMZ, McGregor objednal fľašu whisky, ktorú aktívne propaguje a rozlieval ju návštevníkom. Jeden z nich, pokojne sediaci za barom pri pive, však ponuku slávneho zápasníka odmietol.

To sa McGregorovi nepáčilo a šedivému mužovi uštedril do tváre úder ľavačkou. Rozhorčenú hviezdu následne odviedli von. Muž, ktorý schytal ranu, zostal sedieť na svojom mieste akoby sa nič nestalo.

Dana White, prezident organizácie UFC, v ktorej sa stal McGregor dvojnásobným šampiónom, sa vyjadril k incidentu slovami: „Rozprávame sa o pube v Írsku! Viete, koľko chlapov udrú do tváre každý deň v írskom pube? Veľa!“

Ostrejší voči počínaniu McGregora bol Chabib Nurmagomedov, jeho premožiteľ z pamätného októbrového zápasu UFC. Podľa Rusa by mal ísť Ír do väzenia.

Nurmagomedov zdolal McGregora Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Chabib Nurmagomedov a jeho povestné chvaty....

„Je to veľmi zlá vec. Aj keby ho ten chlap zasiahol do tváre desaťkrát, nemôžete ho udrieť. Musíme mať rešpekt k starším ľuďom. Písal mi fanúšik, ktorý mi spomenul situáciu, keď som odmietol Conorovu whiskey. Prečo vtedy neudrel mňa? Ľudia by pri takomto čine mali ísť do väzenia. Dnes udrie starého muža, čo sa stane zajtra?“ zamyslel sa Nurmagomedov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dublin #UFC #Conor McGregor #MMA #Chabib Nurmagomedov