Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Srdciar či blázon? Puyol to prehnal pri tenise a vystrašil fanúšikov

Život zasvätil jedinému klubu. Bol dušou a kapitánom FC Barcelona. So svojou zanietenosťou to však niekedy preháňal. A zápal pre súťaž nestratil ani po konci futbalovej kariéry.

10.08.2019 09:04
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

¿Algún día aprenderé a dosificar?

Príspevok, ktorý zdieľa Carles Puyol (@carles5puyol),

Carles Puyol priviedol Barcelonu k šiestim španielskym titulom a trom triumfom v Lige majstrov. So španielskou reprezentáciou sa stal majstrom sveta i Európy.

Bol predĺženou rukou trénerov Rijkaarda či Guardiolu. Hráčov organizoval futbalovými pokynmi, no komunikoval s nimi aj o vystupovaní na ihrisku a mimo neho. Futbalový gentleman napríklad neznášal simulovanie a netoleroval ho ani hviezdnym spoluhráčom.

Dnes 41-ročný bývalý stopér ukončil kariéru v roku 2014. Športom sa však udržuje v kondícii i naďalej. Jeho záľubou je padel. A tak, ako nikdy nevypustil loptu na futbalovom ihrisku, nevyrovná sa so stratou hry ani na kurte.

Puyol uverejnil na sociálnej sieti dve fotografie, ktoré poukazujú na to, čo znamená vložiť do hry celé srdce. Puyol má na fotke rozrezaný lakeť i ľavú nohu. Na druhej fotke je vidieť rozbitá sklenená tabuľa, ktorá ohraničuje kurt.

Padel – šport kombinujúci prvky tenisu, squashu a raketbalu – je na Pyrenejskom polostrove veľmi populárny. Hráči idú v zápasoch na doraz. Puyol napodobnil nedávny incident na turnaji Masters, keď Španiel Paquioto Navarro taktiež preletel sklenenou stenou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Carles Puyol