Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chcel pozdraviť fanúšikov. Omylom vysielal naživo sex

Začiatok v novom klube môže byť dobrý i zlý. A môže byť aj katastrofálny. Novú úroveň pohromy nastavil kamerunský krídelný útočník Clinton N'Jie (25). Rýchlonohý futbalista sa po prestupe z Marseille do Dynama Moskva uviedol najhorším možným spôsobom.

01.08.2019 09:03
Clinton N´Jie Foto: ,
Clinton N´Jie si v Marseille zahral aj neúspešné finále Európskej ligy.
debata (1)

Clintonovi začali po oficiálnom potvrdení prestupu pribúdať noví sledovatelia na sociálnych sieťach. V Rusku vyvolal príchod bývalého hráča Lyonu, Tottenhamu či Marseille patričnú pozornosť.

Mnohí fanúšikovia vítali kamerunského rýchlika na východe Európy. N'Jie im chcel za podporu poďakovať.

Problém bol, že podpis nového kontraktu práve oslavoval. Alkoholom. A tak v podnapitom stave nechtiac stlačil iné tlačidlo a na svojom Snapchate spustil živé vysielanie. Trapas znásobila skutočnosť, že sa v tom momente oddával milostným hrám s neznámou ženou.

N'Jie nejaký čas vysielal naživo, keď si uvedomil svoj omyl. Vysielanie zastavil a video vymazal. Bolo však neskoro a začalo sa šíriť sociálnymi sieťami.

Víťaz Afrického pohára národov z roku 2017 sa za svoju chybu ospravedlnil.

„Je mi to ľúto. Príliš som toho vypil. Oslavoval som novú zmluvu a chcel som si pozrieť novinky. Stlačil som však nesprávne tlačidlo,“ cituje N'Jieho Orange.fr.

N'Jie prestúpil do Dynama za 6 miliónov eur a podpísal zmluvu na 4 roky. Nech ju naplní alebo nie, toto rozhodne nebol najlepší štart novej kapitoly.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Dynamo Moskva #Olympique Marseille #Clinton N´Jie