Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Messi na párty tešil fanúšikov. Jeden z nich o fotku nestál, chcel ho dobiť

Hviezdny argentínsky futbalista Lionel Messi zažil počas dovolenky na Ibize nepríjemnú scénu. Osobní strážcovia hráča FC Barcelona ho museli ochrániť pred jedným z fanúšikov, ktorý sa chcel s Messim pobiť.

29.07.2019 17:35
debata

Tridsaťdvaročný kapitán „blaugranas“ aj argentínskej reprezentácie sa na večierku dobre zabával so súčasnými aj bývalými klubovými spoluhráčmi Luisom Suárezom, Jordim Albom či Cescom Fábregasom. Skupinka futbalistov sa ochotne fotografovala s prítomnými priaznivcami.

Avšak, našiel sa medzi nimi aj taký, ktorý mal namiesto fotky záujem o fyzický konflikt s Messim. Ako uviedol web 101greatgoals.com, ochranka 5-násobného najlepšieho futbalista sveta radšej odviedla do bezpečia. Na webe sa objavilo aj niekoľko videí z inkriminovanej situácie.

Pred niekoľkými dňami bol Messi tiež v centre pozornosti, akurát z trochu iného dôvodu. Na karibskom ostrove Antigua si zahral futbal s 11-ročným britským chlapcom, ktorý tam bol na prázdninách a sám si na pláži kopal do lopty.

„Lionelov otec Jorge mi hodil loptu a opýtal sa ma, či si nechcem zahrať s jeho synom a vnúčatami. Hrali sme sa asi 45 minút. Bolo to úžasné,“ spomína na nevšedný zážitok Mackenzie O'Neill, citoval ho web denníka Daily Mail.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Lionel Messi