Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ste chudáci, nezarobíte ani 2-tisíc eur. Trezeguet má problémy so zákonom

Bývalý francúzsky futbalista David Trezeguet sa dostal do problémov so zákonom, keď ho turínski policajti pristihli opitého za volantom.

19.07.2019 13:40
David Trezeguet Foto: ,
David Trezeguet získal s Francúzskom tituly majstra sveta i Európy.
debata

Autor víťazného gólu na ME 2000 smeroval s priateľmi domov z festivalu vína, keď na seba upozornil prudkým úhybným manévrom, ktorým sa vyhol chodcovi.

Štyridsaťjedenročný niekdajší útočník najprv odmietol dychovú skúšku, podľa anglického The Sun mu vraj dokonca spolujazdec poradil, aby sa hodil na zem a predstieral nevoľnosť. Tým by si vynútil lekárske ošetrenie a odvrátil pozornosť.

Podgurážený Trezeguet však zvolil opačnú taktiku a na policajtov verbálne zaútočil, označil ich za chudákov, ktorí nezarobia ani 2000 eur, no použil aj ďalšie vulgarizmy.

Napokon, na radu agenta skúšku absolvoval s pozitívnym výsledkom. Talianske médiá informovali, že výsledok niekoľkonásobne prekročil povolenú hodnotu, podľa periodika Gazzetta dello Sport „nafúkal“ viac ako 1,5 promile.

Trezeguet, ktorý v súčasnosti pôsobí ako ambasádor Juventusu Turín, prišiel okamžite o vodičský preukaz a zrejme ho neminie aj ďalší tvrdý postih.

debata chyba
Viac na túto tému: #David Trezeguet