Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Myjavčanky dostali od Neymara trofej. Po oslave zachraňovali spoluhráčku

Neymara ešte pred pár rokmi považovali odborníci za tretiu najväčšiu osobnosť futbalu. Po Cristianovi Ronaldovi a Lionelovi Messim. A aj keď jeho hviezda v ostatných desiatkach mesiacov tak trochu zapadla, stále je fenoménom svojej doby.

17.07.2019 07:30
Spartak Myjava ženy Foto: ,
Neymar pózuje s myjavskými víťazkami ženského turnaja Neymar Jr´s Five.
debata

Stretnutie s ním nadchne. A zapíše sa navždy do pamäte. Teda, aspoň u väčšiny futbalových nadšencov. Skúste to však povedať mladej Myjavčanke, ktorú pri stretnutí s Neymarom knokautovali vlastné spoluhráčky.

Hráčky z mesta bývalého fortunaligistu ovládli turnaj Neymar Jr's Five v brazílskom Praia Grande. Triumf na populárnom turnaji v malom futbale im garantoval stretnutie s Neymarom, ktorý im osobne odovzdal trofej pre víťazov.

Keď si ju mladé Myjavčanky prebrali, víťazne vyzdvihli trofej do vzduchu. Na vlnu spontánnej radosti však jedna z nich nenastúpila. Trofejou dostala úder priamo do čeľuste a zvalila sa na zem ako po údere boxerskej ťažkej váhy.

Na hracej ploche sa ihneď objavili záchranári, ktorí odniesli dievčinu na nosidlách. Ako na Facebooku uviedla matka Zity Baníkovej, futbalistke vybili trofejou dva zuby, no je v poriadku.

Myjavčanky sa na turnaji predstavili aj vlani, keď obsadili 3. miesto. Na ceste k zlatu si poradili s Japonkami, Taliankami, Angličankami, Brazílčankami a Američankami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Spartak Myjava