Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľké šťastie športového páru. Šafářová a Plekanec budú na Vianoce rodičmi

Zo športového páru Lucie Šafářovej a Tomáša Plekanca budú ešte v tomto roku na Vianoce rodičia.

04.07.2019 10:32
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Paris...❤️ always love to explore this city even for the 10000 time.. #rg19 #eiffeltower #tourist @tomasplekanecofficial #nieceanna

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova),

Tridsaťdvaročná bývalá tenistka je tehotná, magazínu DNES prezradila, že v inom stave hrala už na aprílovom turnaji v Stuttgarte, kde s Ruskou Anastasijou Pavľučenkovovou postúpili až do finále štvorhry.

S kariérou sa potom rozlúčila v máji v deblových súťažiach na turnajoch v Prahe a grandslamovom Roland Garros v Paríži.

„Nebolo mi síce dobre, ale väčšie problémy som nemala. Lekári mi dovolili hrať. Už som ale toľko netrénoval, čo zmenilo moje plány rozlúčiť sa vo dvojhre,“ povedala Šafářová. „Som šťastná a teším sa,“ vyhlásila.

Tridsaťštyriročný hokejový útočník Plekanec už má dvoch synov z predchádzajúceho vzťahu so speváčkou Luciou Vondráčkovou. „Tak by možno bolo zaujímavé mať dievčatko. Ale ešte nevieme a je nám to, samozrejme, jedno. Sme teraz hlavne šťastní,“ uviedol Plekanec.

TV Pravda: Sedí profil etáp na Tour de France Petrovi Saganovi? Kto by ho mohol obrať o zelený dres? Aj na tieto otázky odpovie v relácii Týždeň v športe šéfredaktor portálu cycling-info.sk Lukáš Timko.

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Šafářová #Tomáš Plekanec