Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najlepšia reklama všetkých čias? Ronaldo si prehodil život s chlapcom

Reklamy sú rušivé a nepríjemné pre všetkých, ktorým neprinášajú osoh. Zvlášť pri ich nekvalitnom spracovaní, keď vám často unikne ich podstata či propagovaný produkt. Existuje však torzo takých, ktoré sa vám vryjú do pamäte a inšpirujú či bavia masy ľudí.

30.06.2019 10:18
debata (1)

Jedna taká sa pred troma rokmi podarila dodávateľovi športového príslušenstva Nike. Hlavnými postavami sú päťnásobný najlepší futbalista sveta Cristiano Ronaldo a neznámy chlapec Charlie Lee.

Ronaldo v úvode reklamy preletí počas zápasu cez reklamný panel a zrazí sa s podávačom lôpt Leem. Po strete sa prebudia vo svojich domovoch, no v tele toho druhého. Cristiano Ronaldo žije život chlapca v anglickej strednej triede. Tínedžer si zas zvyká na luxus portugalskej superhviezdy.

Vtipne a svižne natočená reklama prináša úsmevné momenty, ako sa obaja vyrovnávajú s novými identitami. Pracujú na svojich schopnostiach, inšpirujú tým i ostatných. A po čase sa stretávajú opäť v reprezentačnom zápase Anglicko – Portugalsko.

Pozrite si jednu z najlepších reklám so športovou tematikou za ostatné roky. Účinkujú v nej i ďalšie hviezdy Sterling, Martial, Quaresma či Kane.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #reklama #video #Nike