Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

K obetiam zlodejov pribudli Zidane a Isco. Neukazujte svoje domy, vyzývajú v Reale

Tretíkrát počas týždňa sa do domov madridských futbalových hviezd vlámali zlodeji. Najnovšími obeťami boli v utorok večer tréner Realu Zinedine Zidane a jeho zverenec Isco, ktorí v tom čase neboli doma. Ďalšie podrobnosti vlámania nie sú známe.

12.06.2019 21:20
debata
Zinedine Zidane. Foto: Reuters, JUAN MEDINA
Zinedine Zidane Zinedine Zidane.

Neznámi páchatelia prenikli do vily Zidana blízko centra mesta, tréner a bývalý hráč klubu je však momentálne na dovolenke. Stredopoliar Isco bol zase v čase vniknutia zlodejov do domu na madridskom predmestí Pozuelo de Alarcón so španielskou reprezentáciou.

Už minulý piatok počas kvalifikačného zápasu proti Faerským ostrovom prepadli rodinu španielskeho reprezentanta Álvara Morata z Atlética.

Dvaja ozbrojení a maskovaní muži prenikli do jeho madridskej vily, kde v tom čase bola iba futbalistova manželka a ich jedenásťmesačné dvojčatá. Moratova rodina vyviazla z prepadnutia bez zranení, lupiči si odniesli veci nespresnenej hodnoty.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bonne Année à tous ❤️. #2k19

Príspevok, ktorý zdieľa Luca Zidane (@luca),

K vlámaniu do domov slávnych futbalistov v čase ich neprítomnosti dochádza v Španielsku, Taliansku, Anglicku či Francúzsku relatívne často. Napríklad tento rok vo februári bol obeťou iný hráč Realu Karim Benzema.

Vedenie madridského veľkoklubu hráčov varovalo, aby svoje sídla neukazovali na sociálnych sieťach.

TV Pravda: Niekdajší slovenský futbalový reprezentant Samuel Slovák hodnotí sezónu Ligy majstrov.
Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Zinedine Zidane #Isco