Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sekundový skrat. Talian Barella takmer odkopol hlavu malému podávačovi

Taliansky futbalový stredopoliar Nicoló Barella má za sebou dve vydarené sezóny v Cagliari. Dvadsaťdvaročný miestny rodák sa stal dôležitou súčasťou tímu a presadil sa aj do talianskej reprezentácie. Za tú od vlaňajška odohral šesť zápasov.

09.06.2019 15:07
debata

Talianske média navyše, že v najbližších dňoch by sa mal stať novým spoluhráčom Slováka Milana Škriniara v Interi Miláno.

Mladému hráčovi začína ísť o veľa, nasledujúce leto môže zmeniť jeho kariéru. Rastúci tlak a pozornosť sa možno podpísali pod chvíľkový skrat v sobotňajšom kvalifikačnom zápase Talianska v Grécku.

Barella v jednej z akcií nedokázal vo vnútri šestnástky odcentrovať cez domáceho obrancu. Navyše, lopta sa za bránkovú čiaru odrazila od Taliana a tak nasledoval odkop od bránky Grécka.

Ešte predtým sa však lopta odrazila od reklamného panela späť na kopačku Barellu, ktorý ju zlostne odpálil. Nanešťastie, priamo do hlavy trafil malého podávača lôpt.

Barella si ihneď uvedomil svoj skrat, preskočil bilboard a šiel sa chlapcovi ospravedlniť.

Taliani triumfovali v Grécku 3:0, Barella otvoril skóre. Zverenci Roberta Manciniho sú po troch zápasoch bez straty bodu na prvom mieste J-skupiny kvalifikácie na ME 2020.

TV Pravda: Bývalí futbaloví reprezentanti Ján Pivarník a Dušan Tittel v ďalšej časti relácie Týždeň v športe hodnotia štart Slovákov do kvalifikácie ME 2020 a hovoria aj o ich postupových šanciach:

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #video #Cagliari Calcio #talianski futbalisti #Nicoló Barella #podávač #kop #do hlavy