Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Štadión v Čiernom Balogu zaradili k najbizarnejším. Pozrite si ďalšie

V celom svete nenájdete dva rovnaké futbalové štadióny. Z hľadiska konštrukcie či atmosféry. Vonkajšie zápasy sú preto úžasnou príležitosťou vidieť u konkurencie to dobré, zlé či bizarné. A to najbizarnejšie dali dokopy na webe britskej televízie BBC.

24.05.2019 15:32
Čierny Balog, štadión, futbal Foto:
Idúci vláčik počas futbalového zápasu TJ Tatran Čierny Balog.
debata (6)

Štadión TJ Tatran Čierny Balog (Čierny Balog, Slovensko)

Briti zaradili medzi najbizarnejšie štadióny sveta aj stánok slovenského amatérskeho klubu TJ Tatran Čierny Balog. Keď sa vyberiete na zápas Tatranu, môže sa stať, že výhľad na futbalové dianie vám na okamih zakryje prechádzajúci dobový vláčik.

Vlak premáva medzi tribúnou a hracou plochou. Kuriozita upútala a je známa aj v zahraničí. Keď sa prvýkrát objavilo video, ako vláčik premáva popred divákov uprostred zápasu, ihneď sa stalo virálnym.

Teversal Grange Sports & Social Centre (Teversal, Anglicko)

Briti podľa očakávaní zaradili na zoznam aj jeden domáci štadión. Ide o tohtotýždňovú senzáciu sociálnych sietí, ktoré dobyl hosťujúci sektor anglického neligového klubu FC Teversal. Hosťujúcich priaznivcov na štadióne chráni pred dažďom strieška na nákupné vozíky známej predajne Tesco.

Al-Shamal SC Stadium (Madinat ash Shamal, Katar)

Viacero klubov hovorí o svojom štadióne ako o pevnosti. O niektorých to platí viac, o iných menej. No doslova si to môžu hovoriť v tíme z katarskej druhej ligy SC Al-Shamal. Zahrať si za ich hradbami je zážitok.

Timsah Arena (Bursa, Turecko)

Bizarné štadióny nie sú záležitosťou výhradne malých klubov, ktoré musia improvizovať s nízkym rozpočtom. Bursaspor v roku 2015 vybudoval unikát. Súperom sa zaiste trasú kolená, keď vstupujú na štadión otvorom v čeľusti krokodíla.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Čierny Balog #Bursaspor #bizarné štadióny #Al-Shamal #FC Teversal