Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo zobral rodinku na formulu. Jeho priateľka rozžiarila Cannes

Cristiano Ronaldo si užíva oddych po klubovej sezóne. S Juventusom vyhral titul v Serie A, ale na úspech v Lige majstrov nedosiahol.

24.05.2019 08:00
debata
Cristiano Ronaldo, jeho priateľka Georgina... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Monaco F1 GP Auto Racing Ronaldo Cristiano Ronaldo, jeho priateľka Georgina Rodriguezová a jeho syn Cristiano Ronaldo Jr počas tréningu na VC Monaka F1.

Portugalská hviezda vo štvrtok zvolila rodinný výlet a spolu s priateľkou Georginou Rodriguezovou a synom Cristianom juniorom sa vybrali do Monaka, kde sa počas víkendu uskutoční VC F1.

Spoločne navštívili boxy stajne Mercedes, kde elitný futbalista strávil čas v priateľskej debate s britským lídrom seriálu MS Lewisom Hamiltonom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Great catching up bro ⚽ @cristiano

Príspevok, ktorý zdieľa Lewis Hamilton (@lewishamilton),

Ronaldo si od futbalu oddýchne len na chvíľu, keďže ho čakajú reprezentačné povinnosti. Tréneri ho povolali do národného tímu, na ktorý čaká semifinále Ligy národov UEFA proti Švajčiarsku (5. júna).

Jeho priateľka Georgina ho podporuje na takmer každom futbalovom zápase, ale nájde si čas aj na spoločenské udalosti. Cez týždeň zažiarila na filmovom festivale v Cannes. Jej čierne šaty s hlbokým výstrihom boli obľúbeným terčom fotografov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Lewis Hamilton #F1 #VC Monaka