Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vrátila sa z netradičného Thajska, šibačom sa vyhla pri skialpe. Fialková si užíva voľno

Biatlonistka Paulína Fialková si užíva voľné chvíle medzi sezónami Svetového pohára. Po návrate z Thajska si opäť obula lyže, veľkonočný pondelok strávila na Chopku pri skialpe.

25.04.2019 10:57
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Perfect vacay in Thailand is over . Thanks my friends . #vacay #onenightinbangkok #restyourbody #restyourmind

Príspevok, ktorý zdieľa Paulína Fialková (@paja.fialkova),

„Aj vlani som sa takýmto spôsobom vyhla oblievačke. Nemám to veľmi rada, radšej skialp,“ povedala Fialková v relácii Teleráno v TV Markíza.

Dovolenku v Thajsku s priateľmi poňala netradične. „Oddych bol skvelý, ale zvolili sme si iný druh dovolenky, než na aký som bola zvyknutá. Užili sme si viac zábavy a menej klasického oddychu či opaľovania. Stálo to za to,“ pochvaľuje si.

Jej voľno trvá tri týždne, kým opäť naskočí do tréningového procesu. „Dlhší čas by ničomu neprospel. Kariéra je časovo obmedzená a nebude trvať večne, takže kým mám produktívny vek v športe, snažím sa to využiť. Konkurencia trénuje, takže musím aj ja,“ usmiala sa.

Konkrétny výsledok vo svojej uplynulej, doteraz najúspešnejšej sezóne v kariére nevyzdvihla. „Každé zo šiestich pódií bolo skvelým zážitkom, lebo ešte v minulej som sa naň dostala len raz. Celkové šieste miesto je už prienik do úplnej svetovej špičky, čo ma veľmi teší. Dúfam, že sa tam udržím čo najdlhšie. Svet sa posúva. Musím držať krok,“ uviedla.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

‍♀️ #faktdobretofoti #huaweip30pro #prekonajlimityfotografie #vacay @huaweimobileczsk

Príspevok, ktorý zdieľa Paulína Fialková (@paja.fialkova),

Fialková porozprávala aj o práci s mentálnym trénerom. „Psychický tréning zažívam každý deň, keď musím skoro ráno vstávať,“ začala odľahčene a pokračovala: „Pracovala som s mentálnym koučom a prišla do bodu, keď som si vedela pomôcť aj sama. Zistila som, že najlepší tréner som pre seba ja, v tomto duchu pracujem aj v mentálnej stránke,“ uviedla.

Vyzdvihla aj podporu rodiny v náročných chvíľach, najmä prínos sestry Ivony. „Je super, že sme spolu a preberáme každý detail v športe. Snažíme sa navzájom podporovať a posúvať. Keď má jedna horšie obdobie, druhá ju nakopne. Aj brat sa postupne dostáva na vyššiu úroveň, prechádza od žiakov do dorasteneckej kategórie. Čaká ho ešte dlhá cesta k vrcholovému športu.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

️‍♀️ #sunday #skialp #taktochopok #afterseason #fialky

Príspevok, ktorý zdieľa Paulína Fialková (@paja.fialkova),

Podporuje ju na podujatiach aj priateľ? „Chodí na niektoré preteky. Niekedy je to vzťah na diaľku, niekedy ho vezmem aj na sústredenie. Je diagnostik vo vojenskom športovom centre, takže má v tíme svoju funkciu. A zároveň ma podporuje,“ poďakovala.

Ako vníma označenie sexy športovkyňa? „Neriešim to, sama sa za ňu nepovažujem. Sexy žena podľa mňa vyzerá inak ako športovkyňa. Má iné prednosti, napríklad dlhé nohy a veľké prsia a ja som opak,“ zasmiala sa na záver.

TV Pravda: S kamerou sme sa v pravidelnej rubrike Týždeň v športe vybrali za slávnym slovenským futbalovým klubom – Inter Bratislava. Chcete vedieť, kde dnes pôsobí? Pozrite si našu videoreportáž.

Video
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Thajsko #Paulína Fialková