Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

FOTO: Kuzminová relaxuje na Kamčatke. V ľade a v plavkách

Úspešná slovenská reprezentantka v biatlone Anastasia Kuzminová si po úspešnej sezóne a závere individuálnej súťažnej kariéry ešte poriadne nevydýchla.

24.04.2019 13:37
Anastasia Kuzminová Foto: ,
Anastasia Kuzminová s manželom Danielom Kuzminom.
debata (5)

Majsterka sveta v šprinte absolvovala množstvo stretnutí, no v týchto dňoch spolu s manželom a trénerom Danielom Kuzminom zamierili na ďalekú Kamčatku.

„Odchádzame sa tam vylyžovať po sezóne,“ prezradil Daniel Kuzmin a pokračoval: „Nasťa okrem možného štartu v štafetách v ďalšej zimnej sezóne ešte v lete absolvuje súťaže na kolieskových lyžiach v Nórsku a Nemecku. Preto nesmieme úplne prestať s trénovaním.“

To, ako bude vyzerať nasledujúca sezóna Anastasie Kuzminovej, sa dorieši až koncom leta. „Bude to pravdepodobne v septembri. Ak by Nasťa štartovala, musí sa na to pripravovať, aby to nebolo len trápenie,“ myslí si jej manžel a dodáva:

„Aj v lete musíme trénovať, musíme sa totiž pripraviť na súťaže. Teraz má ešte veľa povinností, ktoré vyvstali po skončení po úspešnej sezóny a úspešnej individuálnej kariéry.“

Biatlonová kráľovná potešila svojich fanúšikov už aj záberom z miesta činu. Na studenej Kamčatke sa kúpala – ako správna rodáčka zo Sibíra – v plavkách.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Relax time and best regeneration in hot springs in #kamchatka

Príspevok, ktorý zdieľa Anastasia Kuzmina (@nastja.kuzminova),

TV Pravda: Anastasia Kuzminová o dôvodoch ukončenia individuálnej kariéry i o svojej najbližšej budúcnosti

Video
5 debata chyba
Viac na túto tému: #biatlon #Anastasia Kuzminová #Daniel Kuzmin