Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vlhová: Považujem sa za normálnu babu. A áno, som zamilovaná

Petra Vlhová toho stihla počas uplynulej sezóny skutočne dosť. Od konca októbra 2018 do polovice marca 2019 sa vo Svetovom pohári dostala na pódium až 14-krát (5–6–3).

02.04.2019 09:28
Petra Vlhová Foto: ,
Petra Vlhová.
debata (7)

Slovenská lyžiarska superstar získala aj titul majsterky sveta a ako priznala v rozhovore pre videoblog moderátora Sajfu, stihla si aj nájsť priateľa.

„Môžem chodiť aj s niekým iným, nielen s lyžiarom, ale keď je to športovec, tak chápe viacej vecí a je to o niečo jednoduchšie. Ale láske nerozkážeš. Či som teraz zamilovaná? Áno, som,“ priznala sympatická Liptáčka.

Slovenkám to na lyžiach pristane Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Petra Vlhová sa teší z 3. miesta v slalome v...

Svoju úspešnú sezónu samozrejme hodnotila pozitívne.

„Nečakala som, že sezóna bude takáto úspešná, ale verila som, že sa opäť posuniem vyššie. Hlavne som chcela predviesť výkony v obrovskom slalome z tréningov aj v ostrých štartoch. Vyšlo to, som majsterka sveta a to asi nikto nečakal,“ vravela Vlhová.

Na MS v Aare sa ako prvá Slovenka v histórii stala svetovou šampiónkou v alpskom lyžovaní.

TV Pravda: Pozrite si ako Liptovský Mikuláš koncom februára privítal sympatickú majsterku sveta Vlhovú.

Video

„Majsterka sveta? Postupne si to uvedomujem. V daný moment moment to tak nebolo. Áno, vyhrala som preteky, ale fakt, že som získala titul, som si uvedomila až neskôr. A navyše som ho získala v disciplíne, v ktorej ma nepovažovali až za takého favorita. Neverila som, že to dokážem, ale išla som si za svojím cieľom. Makali sme s mojím tímom a napokon to prišlo,“ pokračovala Slovenka.

Nezabudla sa poďakovať aj fanúšikom, od ktorých cíti veľkú podporu.

„Ľudia stále chodia na preteky, fandia mi, chcú sa so mnou fotiť. Je to milé, ale pre mňa aj trošku zvláštne, lebo ja sa považujem za normálnu babu. Lyžujem, ide mi to, ale niekedy ma takýto záujem ľudí prekvapí. Avšak veľmi si to vážim, cením si každého jedného fanúšika,“ dodala Vlhová.

TV Pravda: Petra Vlhová má za sebou sezónu, o akej ani nesnívala. Aká budúcnosť čaká na slovenskú lyžiarsku hviezdu? Aj o tom diskutovala v relácii Týždeň v športe dvojica športových redaktorov Pravdy.

Video
7 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Sajfa