Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Elitný boxer Pulev dostal stopku. Pobozkal reportérku a hrozí mu žaloba

Bulharský profesionálny boxer Kubrat Pulev bude musieť pred športovou komisiou štátu Kalifornia (CSAC) vysvetľovať, prečo na záver rozhovoru po sobotňajšom víťaznom zápase pobozkal na ústa reportérku.

30.03.2019 08:24
debata

Tá navyše jednému z širšieho okruhu uchádzačov o majstrovský titul v ťažkej váhe hrozí žalobou.

Tridsaťsedemročný Pulev po víťazstve k.o. v siedmom kole nad Rumunom Bogdanom Dinuom v kalifornskom meste Costa Mesa chytil reportérku Jennifer Ravalovú za tvár a pobozkal ju na ústa.

„Berieme to veľmi vážne. Kým bude môcť znovu boxovať v Kalifornii, bude musieť predstúpiť pred komisiu a preukázať, že sa bude správať s rešpektom,“ uviedla hovorkyňa CSAC Veronica Harmsová. Kalifornská štátna športová komisia mu dovtedy pozastavila licenciu.

Na májovom vypočutí komisie sa má zúčastniť aj Ravalová. „Cítila som sa veľmi nepríjemne a bola som veľmi nahnevaná kvôli tomu, že sa ku mne Kubrat Pulev správal takýmto neprofesionálnym spôsobom. Neurobila som nič, čo by pánovi Puleva umožňovalo, aby ma chytil za tvár, pobozkal ma a schmatol za zadok. Bola som na zápase ako profesionálna zástupkyňa médií,“ uviedla.

Jeden z najpopulárnejších bulharských športovcov sa však za svoje správanie pri rozhovore ospravedlňovať nemieni.

„Tá reportérka, Jenny, je v skutočnosti moja kamarátka, a po tom rozhovore som bol v takej povznesenej nálade, že som jej dal pusu. Neskôr v ten večer bola spolu s ďalšími mojimi priateľmi na pozápasovej oslave,“ uviedol boxer s prezývkou „Kobra“, ktorý z 28 zápasov v profesionálnom ringu prehral len jediný, v roku 2014 s vtedajším šampiónom Vladimirom Kličkom.

TV Pravda: O blížiacich sa monumentálnych klasikách – Okolo Flámska a Paríž-Roubaix – sme sa pozhovárali so šéfom slovenskej cyklistiky Petrom Privarom.

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #box #Kubrat Pulev #Jennifer Ravalová