Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

McGregor navštívil Bruins. V klietke by mi naložil, priznal Chára

Conor McGregor stihol počas svojho tripu po USA zažiť viacero vecí. Navštívil krokodíliu farmu, rozbil a zobral fanúšikovi telefón, zatkla ho polícia a von z basy sa dostal až na kauciu.

18.03.2019 11:14
debata

Hviezda MMA je po uplynulom víkende bohatšia o ďalšiu novú skúsenosť – prvýkrát si na vlastné oči pozrela ľadový hokej.

McGregor navštívil duel NHL Boston – Columbus. Pred zápasom prišiel do domácej šatne a jeho motivačná reč plná hecovačiek sa páčila aj bostonskému kapitánovi Zdenovi Chárovi.

„Má naše uznanie. Mohol robiť čokoľvek iné a on prišiel za nami. Rozprával sa s nami, pozdravil naše rodiny. Dodal nám energiu,“ vravel slovenský obranca a na margo hypotetického súboja s McGregorom v klietke dodal:

„Tam by som nemal šancu. Vie zápasiť, pozná správne chvaty. Vo svojej profesii patrí medzi najlepších na svete a preto je šampión.“

McGregor hodil aj slávnostné buly. Boonovi Jennerovi z Columbusu zaželal veľa šťastia a Chárovi následne poradil, aby ho hodil cez sieť. Jeho prítomnosť priniesla Bostonu šťastie, Bruins pretlačili súpera 2:1 po predĺžení.

Víťazný gól strelil 90 sekúnd pred koncom extračasu Brad Marchand. Jeho oslava v štýle nástupu McGregora do oktagonu pobavila aj celebritného hosťa Bruins.

McGregor mal už potom len nešportové povinnosti. Íri po celom svete v sobotu oslavovali ich národný sviatok Deň Sv. Patrika, čo znamená veľa piva a ešte viac whisky. Írska komunita v Bostone patrí medzi najväčšie na svete a McGregor si tak mohol vybrať, kde bude oslavovať.

debata chyba
Viac na túto tému: #Zdeno Chára #Boston Bruins #Conor McGregor