Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rodinný výlet za aligátormi nedopadol dobre. McGregor skončil za mrežami

Conor McGregor nemá vo výhľade žiadny ďalší súboj a tak si užíva voľno s rodinkou. Manželku s malým Conorom juniorom zobral tentoraz na slnečnú Floridu.

12.03.2019 08:42
debata (1)

Hviezda zmiešaných bojových umení sa počas celého dňa dobre zabávala. Bývalý dvojnásobný šampión UFC ťahal aligátory za chvost, snažil sa ich hladkať a na sociálnych sieťach zdokumentoval aj výlet člnom po floridských močarinách.

Rodinnú idylku však večer narušil nemenovaný fanúšik. Začal si MgGregorovcov fotiť, čo sa nepáčilo druhej strane. Keďže bol fanúšik neodbytný, írsky bojovník vyriešil situáciu po svojom. Telefón mu zobral, hodil ho na zem a podupal po ňom.

Celý incident museli riešiť policajti. Telefón mal cenu cez 1000 dolárov, takže McGregora zatkli a obvinili ho z násilnej krádeže. Na policajnej stanici strávil niekoľko hodín a po zaplatení kaucie ho čaká súd.

Nie je tak dávno, čo si McGregor musel odpracovať verejnoprospešné práce za napadnutie autobusu súpera v Brooklyne. V oktagone by sa mal predstaviť proti veteránovi Donaldovi Cerronemu, ale detaily súboja sa ešte len dohadujú a dátum je zatiaľ v nedohľadne.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Conor McGregor #MMA